MediaPad 7 Youth – sokoldalúság alumínium házba zárva

Farkas Norman - 2013. július 17.

A Huawei bemutatta új táblagépét a hétcolos MediaPad 7 Youth”személyében”. Az alumínium burkolattal, kétmagos processzorral és HSPA+ modemmel szerelt készülék célcsoportját a folyton mozgásban lévő fiatalok alkotják. 

A kínai gyártó előrukkolt egy kiemelkedő ár/érték arányú készülékkel, mellyel a táblagépek szerelmeseit próbálja célba venni.

A MediaPad 7 Youth egy fiatalos, kompakt mérete miatt könnyedén hordozható eszköz, mely remek képminőséggel kecsegtető, 7 colos, 1280 x 800 pixel felbontású érintőképernyőt és viszonylag friss Android 4.1 Jelly Bean rendszert tudhat magáénak. A 350 grammos és mindössze 9,9 milliméter vastag gép gyors működéséért egy 1,6GHz-es, kétmagos processzor felel, a hosszú üzemidőt pedig egy 4100mAh kapacitású akkumulátor garantálja. A strapabíró alumínium készülékház WiFi modult és HSPA+ modemet is rejt, így megoldható a folyamatos internet elérés, ami egyre több, okos funkciókat aktívan használó fiatal számára lehet vonzó tényező.

A MediaPad 7 Youth már ebben a negyedévben piacra kerül Európában, Ázsiában, Oroszországban, Kínában és a Távol-Keleten, várható ára 250 euró körül alakul.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza