HotelsCombined – hotelvadászat mobilalkalmazással

Kütyü Magazin - 2013. július 10.

Megjelent a HotelsCombined hotelkereső mobilalkalmazás legfrissebb verziója. A világ vezető hotelár-összehasonlító szolgáltatása piacra bocsátotta ingyenes, magyar nyelvű iPhone- és iPad-alkalmazásának új, 2.0-ás változatát.

Az alkalmazás a hagyományos város alapú keresőn felül kívül egy olyan keresőt is tartalmaz, amely a felhasználó közelében keres szállodákat, és amelynek segítségével legfeljebb 200, a felhasználó közelében található szálláshely jeleníthető meg.

Cuth Emese, a HotelsCombined Magyarországért felelős piacmenedzsere így nyilatkozott: „Mobilalkalmazásunk magyar nyelvű frissített verziója azt mutatja, hogy a HotelsCombined tovább terjeszkedik a növekvő magyar piacon. Cégünk nemzetközi beállítottságú, és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb mobilélményt kínáljuk, hogy ennek segítségével széles vásárlói bázisunkon belül mindenki megtalálhatja azt, amit keres.”

 

Árak több mint száz szállásfoglaló weboldalról

A HotelsCombined hotelkereső alkalmazás több mint száz szállásfoglaló weblap (pl. Expedia,  Hotels.com, Venere, EasyToBook stb.) illetve szállodalánc oldalain keres, és összehasonlítja az ott található árakat. Az így megjelenített árak az app store-ban jelenleg fellelhető legnépszerűbb szállásfoglaló mobilalkalmazások árait tükrözik. A HotelsCombined alkalmazás tehát szükségtelenné teszi számos különféle alkalmazás letöltését: a HotelsCombined segítségével a felhasználó több mint 120,000 város több mint kétmillió szállásajánlata közül válogathat. 

A HotelsCombined” alkalmazás 2.0-ás változatának összegzése:

  • Több mint 400,000 hotel szobaárainak megtekintése mobilon, kompakt lista- illetve térképes nézetben
  • Csoportosító és szűrő funkciók: keresés Ár, Csillagok száma, Népszerűség, illetve Elhelyezkedés alapján
  • Részletes információk (szinte) az összes hotelre vonatkozóan: hotelleírás és -értékelés, térkép, fotók, és sok más.
  • A felhasználó közelében található hotelek keresése (térképes és listanézetben is)
  • Az alkalmazás több mint 30 nyelvet támogat
  • A szobaárak a felhasználó országának megfelelő pénznemben vannak feltüntetve
  • „Telefonos foglalás” opció (bizonyos szállodák esetében)
  • Teljesen hirdetésmentes felület: nincsenek idegesítő reklámok
  • Regisztráció nem szükséges

 

Az alkalmazás letölthető az App Store-ból.

 

Vissza