Megjelent az ASUS MeMO Pad HD 7

Kütyü Magazin - 2013. július 8.

Az ASUS bejelentette a MeMO Pad HD 7 megjelenését. A négymagos processzorral és 1280 x 800 pixeles kijelzővel felszerelt, 7 hüvelykes táblagép 1,2 megapixeles előoldali és 5 megapixeles hátoldali kamerát is kapott sztereo hangszórói mellé. A MeMO Pad HD 7 remek értéket kínál: az elegáns, hordozható táblagép gyártó által ajánlott fogyasztói ára 49 900 Ft.

ASUS MeMO Pad HD 7 — optimális értékarányú gép mobil szórakozáshoz

Az ASUS MeMO Pad HD 7 négymagos processzora és 1 GB RAM-ja gondoskodik róla, hogy a közösségi hálózatok használata és a webes böngészés simán menjen. A 7 hüvelykes kijelző 1280 x 800-as natív felbontásával kristálytisztán jeleníthetők meg a szövegek és a képek, az IPS technológia pedig gondoskodik róla, hogy az élénk, ragyogó visszaadott színek 170 fokos szögből is pontosan olyanok legyenek, amilyeneknek lenniük kell. A MeMO Pad HD 7 csúcsminőségű sztereo hangszórói az ASUS SonicMaster audiotechnológiának köszönhetően még jobb hangélményt kínálnak.  

A MeMO Pad HD 7 16 GB belső tárolóval és egy (max. 32 GB-os kártyát befogadó) microSD kártyahellyel gondoskodik az adatok tárolásáról. Emellett a felhasználók 16 GB ASUS WebStorage tárhelyet is kapnak, három évig ingyenesen. Az ASUS WebStorage Office igénybevételével online megnézheti Microsoft Office dokumentumjait, illetve létre is hozhat újakat, szerkesztheti és megoszthatja a meglévőket.

 

Az úton lévők megfizethető táblagépének tervezett ASUS MeMO Pad HD 7-et 1,2 megapixeles előlapi kamerával is felszerelték, amely 720p HD felbontású videók készítésére alkalmas, továbbá egy 5 megapixeles hátoldali kamera is található a készüléken.

A mindössze 10,8 mm vastag és 302 g súlyú, funkciógazdag MeMO Pad HD 7 lítium-polimer akkumulátora akár 10 órán keresztül is biztosítja a működést 720p-s videolejátszás mellett. Az eszköz ötféle színben - kékben, fehérben, rózsaszínben, zöldben és szürkében - érhető el.

ASUS MeMO Pad kiegészítők

Az ASUS MeMO Pad HD 7-hez mikroszálas belső felületű TransCover védőfedél is kapható. A TransCover támasztóállvánnyá is hajtogatható, amely a filmnézéshez vagy a képernyőn megjelenő billentyűzeten végzett beíráshoz optimális szögben tartja az eszközt. A TransCover az ASUS MeMO Pad HD 7 színeihez illeszkedve kékben, rózsaszínben, fehérben és feketében kapható.

Az eszköz Persona Cover borítással is kiegészíthető. A fekete, rózsaszín és zöld színekben kapható szorosan illeszkedő burkolat hatékonyan védi a táblagépet a mindennapi ütődésektől és karcolásoktól.

Elérhetőség és árak

Az ASUS MeMO Pad HD 7 a hazai felhasználók számára is elérhető, méghozzá 49 900 Ft-os ajánlott bruttó végfelhasználói áron.

 

 

 

Vissza