Kezdetét vette a Samsung Smart App Challenge 2013

Kütyü Magazin - 2013. július 2.

A Samsung androidos alkalmazásfejlesztő versenyt hirdet világszerte. Az érdeklődők kreatív és eredeti mobilalkalmazásokkal pályázhatnak, amelyet az App Challenge 2013 weboldalán kell regisztrálniuk. A vállalat 10 applikációt fog jutalmazni, 800 000 dollár (mintegy 180 millió forint) összértékben.

A Samsung fejlesztői versenyének célja olyan hasznos és érdekes alkalmazások létrejöttének támogatása, amelyek a GALAXY S4-en már jól ismert „Group Play” funkcióját használják ki: több készüléket csatlakoztathatunk egy időben egymáshoz, és streamelhetünk tartalmakat.

A nagy értékű pénznyeremények mellett a nyertes alkalmazásfejlesztők a Samsung Venture Investment pénzügyi befektetésében is részesülnek.

"Vállaltunk elkötelezett az egyedi ötletek életre segítése iránt. A tavalyi év során sikeresen lefutott első hazai mobilalkalmazás-fejlesztő versenyünk, amelynek legjobbjai úttörő kezdeményezésünkben, az ingyenes magyar appokat tartalmazó Samsung App Mix csomagban kaptak helyet és tettek szert ismertségre. A kampány során megannyi egyedi kezdeményezzéssel találkoztunk, és hiszünk abban, hogy a magyar fejekből kipattant ötletek ezen a globális versenyen is sikert arathatnak” – mondta el a témában Kunos Balázs, a Samsung mobil és IT üzletágának igazgatója.

Az alkalmazások 2013. augusztus 31-ig regisztrálhatók a weboldalon. Elbírásáluk október és november között zajlik, a nyerteseket pedig december során hirdetik ki.

 

Vissza