XT1055 – a US Cellularnak szánt Motorola X Phone?

Farkas Norman - 2013. június 19.

A Motorola X Phone-ból szinte minden amerikai szolgáltató számára külön kiadás készül. Az US Cellular kínálatába például az LTE-képes XT1055 modell fog bekerülni.

Még a legmerészebb pletykák szerint is hónapokat kell várnunk a Motorola X Phone hivatalos bemutatójára, ám sorra érkeznek a hírek a készülék egyes amerikai szolgáltatóknak szánt kiadásairól.

A korábbi infók szerint az AT&T az XT1058, a Verizon az XT1060, a Sprint pedig az XT1056 modellt értékesíti majd. A legfrissebb értesülések szerint az US Cellular számára is készül egyedi Motorola X kiadás, mégpedig az XT1055. Az LTE-képes készüléket a napokban hagyta jóvá az FCC. A T-Mobile-nak szánt variánsról még nem jöttek hírek, de szinte biztos, hogy neki is készül egy exkluzív Motorola X.

A Google és a Motorola boszorkánykonyhájában készülő okostelefon részletes specifikációját egyelőre homály fedi, de a várakozások szerint Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszerrel, kétmagos processzorral, 2GB RAM-mal, HD felbontású érintőképernyővel és 10 megapixeles hátlapi kamerával érkezik, hivatalos bemutatójára pedig nyár végén kerülhet sor.

A készülékről egyelőre nincs hivatalos forrásból származó fotó, de kiszivárgott képeken már több alkalommal megjelent. Valahogy így nézhet ki:

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza