Molett lesz a Galaxy S4 Zoom

Farkas Norman - 2013. június 10.

Napvilágra került egy sajtókép a Samsung fotózásra kiélezett jövevényéről, a Galaxy S4 Zoomról. Az Android Jelly Bean rendszerű készülék kissé vastagnak ígérkezik, aminek fő oka, hogy tízszeres zoomra képes optikával vértezik fel.

A SamMobile jóvoltából megcsodálhatjuk egy sajtófotón a Galaxy S4 Zoom készüléket, mely nevét meghazudtolva rengeteg ponton eltér a Samsung idei csúcsmodelljétől.

Az alábbi kép alapján a jövevény kissé vaskos, már mondhatni duci készülékházat kapott, s ennek oka a hátlapjára szerelt, tízszeres zoomra képes optikával ellátott, 16 megapixeles kamerában keresendő. A kiemelkedő képalkotási képességeken kívül nem szolgál egyéb érdekességekkel az S4 Zoom. Az eddigi infók szerint 4,3 hüvelykes, 960 x 540 pixel felbontású Super AMOLED érintőképernyő, 1,6GHz-es, kétmagos processzor, 8GB belső tárhely, microSD kártyafoglalat, valamint WiFi, GPS és Bluetooth modul kerül az Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszer köré épülő gépezetbe.

A Galaxy S4 Zoom várhatóan a Samsung június 20-án megrendezésre kerülő eseményén tárul a nagyközönség elé, piaci premierjével és árával kapcsolatban egyelőre nincs információ.

 



 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza