A Samsung frissítette a Galaxy S4-et

Czipperer Dia - 2013. június 7.

A rendszerfrissítésnek köszönhetően a felhasználók többek között az SD kártyára rakhatnak alkalmazásokat, amennyiben úgy gondolják, a tárhely kevésnek bizonyul számukra.

A Samsung frissítette méltán népszerű üdvöskéjét, a Galaxy S4-et. Jól jöhet a rendszerfrissítés azok számára, akik a 16GB tárhelyes verzióval rendelkeznek. Hiszen míg korábban a teljes készülékmemóriából 9,15GB-ot használhattak fel szabadon, addig most a különféle alkalmazásokat SD kártyára is letölthetik, ezzel a készüléken is szükséges helyeket takaríthatnak meg.

A Samsung, a Sammobile szerint annak a módját is megtalálta, hogyan préseljen ki még több kapacitást a készülékből. Összesen 0,08GB helyet sikerült kiszorítani az eszköz meghajtóján.

A frissítés emellett kisebb javításokat és fejlesztéseket is tartalmaz, többek között a HDR video rögzítést, és a lila effektus javítását, amely az oldalak közötti görgetésnél jön elő.

A Sammobile szerint a frissítés egyelőre csak Németországban érhető el, de több,az oldalon idézett források szerint máshol is elérhető lesz a jövőben.

 

Forrás: CNET.com

Vissza