Lenovo S820 – Tepsire vágyó nőknek

Farkas Norman - 2013. május 31.

A Lenovo bemutatta a méretes, 4,7 hüvelyk átlójú megjelenítővel ellátott S820 okostelefont. A két hálózat egyidejű kezelésére is alkalmas újdonság rikító piros színben pompázik, így nem nehéz kitalálni, hogy célcsoportját a hölgyek alkotják.

A Lenovo lerántotta a leplet az S820 nevű, kétkártyás okostelefonjáról, melyet kifejezetten a hölgyeknek szán. Az Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer köré épülő mobil valószínűleg azokat a nőket hódítja majd meg, akik nem riadnak vissza a viszonylag nagy mérettől, az élénkpiros színben pompázó készülék előlapján ugyanis egy 4,7 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású érintőképernyő terül el.

A kissé eltúlzott kiterjedésű készülék persze könnyedén sikeres lehet, hiszen stílusos külső megjelenéséhez kellemes tudás társul. Működéséért egy 1,2GHz-es, négymagos MediaTek (MT6589) processzor felel, amit 1GB RAM, 4GB belső tárhely, microSD kártyafoglalat és 2000mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. Az 1990 kínai jüanba – azaz cirka 72 ezer forintba – kerülő telefon képalkotás terén sem gyenge, hátlapjára egy 13 megapixeles kamerát szereltek a Lenovo emberei.

Szerinted jó ötlet egy 4,7 hüvelykes készüléket szánni az alapvetően kisebb kezű felhasználóknak? Vajon a nőies külső és a kellemes tudás ellensúlyozhatja a méret okozta kényelmetlenséget, s ez elegendő lehet a hölgyek meghódításához?

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza