5,5 colos vagy nagyobb Full HD kijelzőt kap a Meizu MX3

Farkas Norman - 2013. május 30.

Napvilágra került egy fotó a Meizu MX3 nyomtatott áramköréről, melyből arra következtethetünk, hogy legalább 5,5 hüvelykes érintőképernyő kerül a készülék előlapjára.

Míg a korábbi Meizu mobilok formája és felszereltsége az iPhone készülékekhez próbált igazodni, a kínai gyártó újabb modelljei már az Android rendszerű gépek által kitaposott utat követik. Éppen ezért nem véletlen, hogy a pletykák szerint nyolcmagos Exynos 5 Octa processzorral, 8 megapixeles kamerával és 1910 x 1080 pixel felbontású Full HD érintőképernyővel érkezik a cég idei, MX3 névre keresztelt csúcsmobilja.

A napokban előkerült egy fotó az újdonság nyomtatott áramköréről, mely arra enged következtetni, hogy a fent említett Full HD megjelenítő mérete 5,5 hüvelykes lesz vagy nagyobb, tehát a Meizu nem csak felszereltség, hanem méret tekintetében is követni szeretné az androidos piac trendjeit.

A beszállítóknak köszönhetően az is kiderült az MX3-ról, hogy LTE modem, NFC modul, microSD kártyafoglalat és 2200-2400mAh kapacitású akkumulátor kerül a repertoárjába, ám ezeket az infókat érdemes némi fenntartással kezelni.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza