Bemutatkozott a ZTE Grand X2 In

Farkas Norman - 2013. május 16.

Kétmagos Intel Atom processzorral és Android 4.1 Jelly Bean rendszerrel a fedélzetén mutatkozott be Monacóban a ZTE új okostelefonja, mely másodpercenként akár 24 fotót képes lőni.

A Monacóban tartott MedPi konferencián hullott le a lepel a ZTE Grand X In utódjáról. A Grand X2 In nevű újdonság nem sokat változott elődjéhez képest, de az Android 4.1 Jelly Bean rendszer és a fejlettebb processzor miatt ígéretesnek tűnik.

A középkategóriás okostelefon meghajtásáért egy kétmagos, 2GHz-es Intel Atom Z2580 (Clover Trail+) processzor felel, amit 1GB RAM, 8GB – microSD kártyával bővíthető – belső tárhely és 4,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású HD érintőképernyő egészít ki. A kütyü előlapján egy 1 megapixeles kamera kapott helyet, a hátlapján pedig egy 8 megapixeles, másodpercenként akár 24 fotó készítésére alkalmas fényleső csücsül egy LED villanó társaságában. A Grand X2 In megfelelő üzemidejét egy 2000mAh kapacitású akkumulátor biztosítja – ugyanekkora teljesítményű telep dolgozik a frissen bemutatott Nokia Lumia 925-ben is.

A ZTE Atom meghajtású üdvöskéje a harmadik negyedévben landol az európai piacon, várható árát egyelőre homály fedi.

 



 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza