Új funkció a Foursquare-en

Czipperer Dia - 2013. május 14.

Bár egyelőre még csak a Foursquare honlapján, de nemsokára a telefonon is elérhetővé válik a helyszínszűrő funkció, amely a cég legújabb fejlesztése.

A Foursquare új funkcióval – a helyszínszűrővel – bővítette szolgáltatását. Különféle lehetőségek közül választhatunk: a „Special” a különféle akciókat kínáló helyeket gyűjti egybe, a „Haven’t Been” azokat mutatja, ahol még nem jártunk, a „Friends” fül a barátok által meglátogatott helyeket listázza, ezen kívül találunk még „Price”, vagyis ár, „Open Now”, nyitva van, valamint „Saved”, mentett helyeket is.

Az egyes ajánlatokat személyessé tehetjük, amihez be kell jelentkezni. A cég is kínál néhány példát. Mondjuk, nézz meg olyan éttermeket, ahol még nem jártál; ahol valamikor pénzt takarítottál meg, vagy ahová barátaid járnak.

A jövőben még több funkció elindítását tervezik, ám azt egyelőre nem tudni, mikor és mivel szándékoznak előrukkolni. A Foursquare oldalán már él az új helyszínszűrő funkció, nemsokára pedig a telefonokon is elérhetővé válik.

 

Forrás: TheNextWeb.com

Vissza