Óriásmobilokkal készül a Samsung: Galaxy Mega 5.8 és 6.3

Farkas Norman - 2013. április 3.

Nyár elején mutatkoznak be a Samsung új okostelefon-táblagép hibridjei, melyek egy új, Galaxy Mega névre keresztelt sorozatot képviselnek. Az egyik jövevény 5,8 hüvelykes kijelzővel hódít majd, a másik előlapján pedig egy 6,3 colos panel kap helyet.

A SamMobile értesülései szerint egy új, hatalmas megjelenítővel szerelt okostelefonokat felvonultató sorozat leleplezését tervezi a dél-koreai gyártó. Az úgynevezett Galaxy Mega széria első két tagjaként a Galaxy Mega 5.8 és Galaxy Mega 6.3 készülékeket üdvözölhetjük.

A GT-I9200 modellszámú Galaxy Mega 6.3, ahogy neve is sejteti, 6,3 hüvelykes érintőképernyőt tudhat magáénak. A kisebbik, Galaxy Mega 5.8 nevű kütyühöz a GT-I9152 modellszám tartozik, előlapján egy 5,8 colos érintőképernyő feszít, továbbá két SIM kártya egyidejű kezelésére is alkalmas.

A pletykák követőiben rögtön felmerülhet a kérdés, hogy a 6,3 colos telefon valójában az IFA 2013-ra várt Galaxy Note III lehet-e? Nos, a feltételezés részben jogos, hiszen az eddigi hírek szerint az új Note is 6,3 hüvelykes kijelzővel érkezhet, ám sorozatszáma „N” betűvel kezdődik, így szinte biztosra vehetjük, hogy a Galaxy Mega 6.3 egy másik készülék, mely vélhetően S Pen toll nélkül kerül majd piacra.

Ami az óriásmobilok hivatalos bemutatóját illeti, a Galaxy Mega 5.8-t várhatóan május végén tárja a Samsung a nagyközönség elé, a nagyobb modell leleplezése pedig körülbelül három héttel később kerül sor.

 

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza