Az LG és a Pantech is okosóra lázban ég?

Czipperer Dia - 2013. március 26.

Beindulni látszik az okosóra biznisz. Hogy lett ebből őrület, számomra rejtély, viszont a három versenytárs (Apple, Samsung, Google) mellé most – a jelek szerint – betársul újabb két vállalat, az LG és a Pantech is.

Lassan már minden nagyobb cég bekapcsolódik az okosóra gyártásba, vagy legalábbis híresztelések szerint. Az a baj ugyanis, hogy nem sok biztos információra hagyatkozhatunk. A Samsung félhivatalos bejelentése után múlt héten felröppentek a hírek a Google okosórájáról, most pedig egy névtelen forrás beszélt a Korea Times-nak arról, hogy az LG fejleszti a következő generációs okos karórákat és egy Google Glass típusú terméket is.

A Pantech pedig bemutatja saját okosóra design koncepcióját. A cég nem állítja, hogy egy aktuális termékről lenne szó, igazából egy verseny eredménye mindez. Egy workshopot, versenyt szerveztek grafikus hallgatóknak, ahol a feladat az volt, hogy új generációs mobil termékeket dolgozzanak ki.

Pantech+okos%C3%B3ra+design

Pantech okosóra design

Úgy tűnik, egyre nagyobb a tábor, vagy inkább ellentábornak is nevezhetnénk, hiszen mindenki előbb akar célba érni, mint az Apple. Lehet tippelni, de talán érdemes még több belépőt megvárni – nem hinném, hogy itt zárulna a sor.

 

 

Forrás: Unwiredview.com

Vissza