Videón a kétkártyás Galaxy S IV

Farkas Norman - 2013. március 13.

Felbukkant egy videó és egy csokornyi fotó a holnap bemutatkozó Galaxy S IV China Unicorn szolgáltatónál debütáló kétkártyás változatáról, melyet a GT-i9502 típusszám jelöl. Furcsa, de a készülék külső megjelenésében a Galaxy S III dizájnelemei dominálnak.

Napvilágra került egy több mint három perc hosszúságú videó, melyen állítólag a Samsung holnap bemutatkozó csúcsmodelljének dual SIM-es verzióját tekinthetjük meg. A GT-i9502 típusszámú készülék először a China Unicorn szolgáltató kínálatában lesz elérhető.

Az idejekorán nyilvánosságra került felvétel alapján a kétkártyás Galaxy S IV külseje sokban hasonlít a Galaxy S III-éra, akár a formáját, az előlapját, vagy a hátlapját nézzük. Az alig 8 milliméter vastag készülék energiaellátásáért egy házilag is cserélhető, 2700mAh kapacitású akkumulátor felel, mely mellett két SIM foglalat és egy microSD foglalat kapott helyet. Jó hír, hogy utóbbihoz a készülék kikapcsolása nélkül is hozzáférünk.

 

 

Előkerült néhány fotó is az újdonságról, s amennyiben hihetünk nekik, a kétkártyás Galaxy S IV 13 megapixeles kamerával, négymagos, 1,8GHz-es processzorral, 2GB RAM-mal, PowerVR SGX 544MP GPU-val, 1920 x 1080 pixel felbontású kijelzővel érkezik, fedélzetén pedig az Android 4.2.1 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot. Ez az összeállítás igencsak figyelemreméltó, hiszen eddig nem találkozhattunk ilyen ütős felszereltségű dualSIM-es Samsung mobillal.

 

 

 

[Forrás: Unwired View, BBS Samsung]

Vissza