Lencsevégen a Lenovo négymagos újdonságai – S920 és S820

Farkas Norman - 2013. március 11.

Kettő Android Jelly Bean rendszerű, négymagos processzorral és két SIM foglalattal felvértezett okostelefonnal készül a Lenovo. A lencsevégre kapott jövevények egyike kifejezetten a hölgyeket veszi célba.

Előkerült néhány fotó a Lenovo hamarosan bemutatkozó okostelefon párosáról, az S920 és S820 modellekről. A kétkártyás mobilok fedélzetén az Android 4.2.1 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot, meghajtásukért pedig egy négymagos processzor felel.

Az eddigi információk szerint a Lenovo S920-ban egy Cortex-A7 architektúrára épülő MediaTek MT6589 processzor és egy 2250mAh kapacitású akkumulátor dolgozik,a  készülék előlapján pedig egy 5,3 hüvelykes, vélhetően 1280 x 720 pixel felbontású megjelenítő kapott helyet. Az eszköz kizárólag Kínában lesz elérhető.

 

 

A jobb minőségű fotókon megcsodálható S820 célcsoportját elsősorban a hölgyek alkotják. A HTC modelljeit idéző külsővel érkező kütyü tudásáról még szinte semmit nem lehet tudni, de a neve alapján egy fokkal szerényebb hardvert kap, mint fent ismertetett testvére.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza