Windows 8-as játék PC MSI módra

Czipperer Dia - 2013. március 5.

Már javában zajlik a héten a CeBIT 2013, amely azt jelenti, hogy ismét sok újdonsággal találkozhatunk. Itt van többek között az MSI új üdvöskéje, amely Windows 8 operációs rendszerrel fut.

Az MSI CeBIT-en bemutatott PC-jét, az AG2712-őt kifejezetten játékra tervezték, amely minden olyan tulajdonságot igyekszik ötvözni, amit egy ilyen masinától elvárnak.

Nézzük akkor, hogyan szerelték fel a kicsikét!
 
A készüléket harmadik generációs Intel Core i5 vagy i7 processzorok hajtják, viszont, ami kicsit meglepő, hogy az érintőképernyős támogatás csak hozzáadott díj ellenében kérhető. Azt hiszem, a beépített Wi-Fi ma már alapvetőnek számít, valamint HDMI be- és kimenet is jár hozzá. És hogy valóban játékra tervezték, mi sem igazolja jobban, mint hogy Nvidia GeForce GTX 670X kártyával rendelkezik. 
 
LED kijelzővel, VGA kimeneti porttal és Ethernet csatlakozóval is rendelkezik, valamint 4 USB porttal, két 3.0-ással és két 2.0-ással szerelték fel. És a hagyományos optikai meghajtó sem hiányozhat, ami egyébként egyre kevesebb készülék szükségszerű tartozéka.
 
Az árról egyelőre még nincsenek információk, így csak drukkolni lehet azért, hogy egy jó ár-érték arányú készülékkel legyen dolgunk.
 
Forrás: Techspot.com
 
Kulcsszavak: MSI, PC, játék
Vissza