Az LG frissíti az Optimus L szériát

Czipperer Dia - 2013. február 14.

Új modellek kerülnek a középkategóriásnak számító L Optimus L szériába. A gyártó 3 új készülékkel örvendezteti meg a felhasználókat, melyek L3, L5 és L7 névre hallgatnak.

A tavalyi Mobile World Congress-szen mutatkozott be az Optimus L család, amely most tovább bővül, méghozzá olyan modellekkel, amelyek nagyobb felbontású kijelzővel, hosszabb élettartamú aksival és kettős SIM-kártya opcióval rendelkeznek. Ez utóbbi lehetővé teszi például, hogy az üzleti és magánhívásokat egy készüléken bonyolítsuk.

Az L7II Android 4.1-es operációs rendszerrel fut és 4.3 hüvelykes WVGA IPS kijelzővel szerelték fel. A teljesítményről 1 GHz-es dual-core processzor gondoskodik, és 4Gb belső memória áll rendelkezésre.
Ezen felül 8 megapixeles hátulsó kamerával rendelkezik.

Az L3II és az L5II modellekről is érdemes megjegyezni, hogy míg az előbbi 3.2 hüvelykes QVGA IPS kijelzővel és 1,540mAh-es akkumulátorral, addig az utóbbi 4.0 hüvelykes WVGA kijelzővel és 1,700mAh aksival büszkélkedhet.


A hardverfrissítések mellett egyéb funkciókkal is bővítették a készülékeket: QuickMemo (gyorsmemó), Quick Button (gyorsgomb) és Safety Care (biztonsági ellátás). Az első kettő talán nem szorul különösebb magyarázatra, viszont az utóbbi három lehetőséget foglal magában: a sürgősségi hívásátirányítást, a telefonhasználat-, valamint lokációértesítést.

A L7II kiemelkedik a társai közül, ugyanis további két extrával rendelkezik. A QSlide segítségével két alkalmazást futtathatunk egyszerre ugyanazon a képernyőn, a QuickTranslator pedig a kamera használatával olvassa le az adott szöveget, és rögtön megjeleníti a fordítást is.

A hivatalos árakat egyelőre nem fedték fel, de azt már lehet tudni, hogy az L7II modell ezen a héten debütál Oroszországban.
 

Forrás: Gizmag.com

Kulcsszavak: mobil, Optimus, LG
Vissza