Mobilszkennerrel rukkolt elő a Xerox – Travel Scanner 150

Kütyü Magazin - 2013. február 12.

A Xerox új mobilszkennere rendkívül hasznos segítőtárs az utazó üzletemberek számára, hiszen segítségével útközben szkennelhetik be a munkájuk során összegyűlt anyagokat, melyeket tetszőleges formátumban akár közvetlenül a felhő-alapú tárhelyükre is feltölthetnek.

A sokat utazó üzletemberek számára nagy könnyebbséget hoz a Xerox Travel Scanner 150, amellyel útközben szkennelhetik be a tárgyalások során felgyülemlett papírokat, és tölthetik fel azokat akár a felhőbe is. A mindössze 5 x 3,8 x 31,5 cenitméteres, 30 dekagramm súlyú mobilszkenner egy USB-kábel segítségével üzembe helyezhető, és intelligens képkorrekciós lehetőségeket, könnyű hordozhatóságot, rendszerezhetőséget továbbá a felhők kezelését kínálja.

A szkenner Visioneer OneTouch technológiája lehetővé teszi a felhasználó számára azt, hogy változatos fájlformátumokba menthesse a digitalizált képet. Az Acuity szoftver segítségével pedig egy gombnyomással létrejönnek a tökéletes képek és feltöltődnek a kiválasztott népszerű felhőszolgáltatások egyikébe (akár a szöveges keresést támogató, könnyen rendszerezhető PDF formátumban is).

„Az üzletemberek nem az információ keresgélésével, hanem azok felhasználásával akarják tölteni az idejüket. Ezzel a mobilszkennerrel olyan eszközhöz juthatnak, amely megkönnyíti az életüket: bárhol beszkennelhetik és rendszerezhetik az útközben összegyűlt számlákat, névjegyeket, jegyzeteket, fotókat és iratokat.” - mondta el John Capurso, a Visioner (a Xerox egyik partnercégének) elnöke.

A Xerox Travel Scanner 150 már Magyarországon is elérhető.

 

 

 

 

 

Kulcsszavak: szkenner, Xerox
Vissza