Simpsonék a Google Play-en

Czipperer Dia - 2013. február 7.

Január 25-étől már Google Play-en is elérhető a Simpsons játék, a The Simpsons Tapped Out, amely már tavaly megjelent iOS platformokon. Eddig csak néhány régióban volt hozzáférhető, most viszont már hivatalosan elérhető az androidosoknak az Egyesült Államokban és a világ más országaiban is.

Készen állsz arra, hogy megépítsd Springfieldet egészen az alapoktól? Segítenél Homernak megtalálni a családját? Átérzed a Simpsons életérzést?

A játék elsőre kicsit ijesztőnek tűnhet, hiszen a játékos teljesen magára van hagyva, egyedül kell felépítenie Springfieldet. Egy olyan várost, amit már - feltehetően - jól ismer a sorozatból. De vajon mennyire tudja hűen visszaadni a város arculatát?

És hogy mi történt Springfielddel? Egy erőműben robbanás történt, amely letarolta a várost. Homer az egész családját elvesztette: neked kell segíteni megtalálni őket.

Hát az biztos, hogy nem egy gyors játékkal van dolgunk, elég időigényes felépíteni egy várost, és még Simpsonék után is kutatni kell. De ha bővebben kíváncsi vagy a játékra, irány a Google Play, próbáld ki Te is!
 

Forrás: Android-apps.com

Vissza