Díjnyertes Logitech billentyűzet iPad minihez [Videó]

Czipperer Dia - 2013. február 6.

Az iPad mini használata még kényelmesebbé tehető például az új Logitech billentyűzettel, az Ultrathin Keyboard minivel. A kiegészítő nem változtat a méretekből adódó előnyökön, de sok mindent megkönnyít a felhasználók számára.

Az iPad mini egyik legnagyobb előnye a mérete és sikkes formája. A Logitech most egy olyan kiegészítővel rukkolt elő, amely megkönnyíti számunkra a gépelést, kép- és filmnézést, mégis megmaradnak a készülék előnyös tulajdonságai.

Megszokott billentyűzetkiosztás és díjnyertes formaterv, na és a legfontosabb: stabil kapaszkodás a  beépített erős mágneseknek köszönhetően. Az Ultrathin Keyboard vékony alumínium fedőlapja pedig passzol az iPad mini formavilágához, és minimális súlya ellenére komoly védelmet kínál.

És ha mindez még nem lenne elég, extrák is járnak hozzá, ugyanis a billentyűzetbe beépítették az iPad mini gyorsgombjait is, mint például a másolás-beillesztés funkciót. A billentyűzet ki-be kapcsoló szolgáltatása pedig felébreszti az iPad minit, amikor a tokot felhajtjuk, és készenlétbe helyezi, ha visszahajtjuk. Ráadásul a billentyűzet elem-élettartama sem mindennapi. Ha naponta két órát használjuk, akkor akár három hónapig is bírja a gyűrődést.

Egy kicsit elrugaszkodva a billentyűzet funkcióktól pedig kiválóan használhatjuk állványként is. Könnyedén megtámaszthatjuk rajta a készüléket, így nem kell a kezünkben fogni, miközben olvasunk vagy filmet nézünk.

A Logitech Ultrathin Keyboard mini európai megjelenése 2013 februárjára várható, ajánlott fogyasztói ára pedig 25 990 Ft lesz.

 

 

 

Forrás: Magyar Sajtóanyag Adatbázis

Kulcsszavak: Facebook, védelem
Vissza