Már kapható az Xperia E Dual

Farkas Norman - 2013. február 6.

Az Egyesült Királyságban körülbelül 62 ezer forintért vásárolható meg a Sony dual SIM-es újdonsága, melynek kellemes hálózatkezelési képességeihez stílusos külső és alsó-közép kategóriás hardver társul.

A japán gyártó 2012 decemberében rántotta le a leplet az Xperia E és E Dual modellekről. A duó egy SIM foglalattal szerelt tagjára a friss infók szerint február vége felé landol a japán piacon, a kétkártyás E Dual viszont már most elérhető az Egyesült Királyságban, ahol 180 angol fontot, azaz cirka 62 ezer forintot kell kicsengetni érte.

Az Xperia E Dual ára egy kicsit magasnak tűnik, főleg ha alaposan szemügyre vesszük a mobil hardveres felszereltségét. Az Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich rendszerű újdonság ugyanis 1GHz-es Qualcomm Snapdragon (MSM7227A) processzorral, 512MB RAM-mal, 4GB belső tárhellyel, microSD kártyahellyel, 3,5 hüvelykes, 480 x 320 pixel felbontású, Gorilla Glass üveggel védett érintőképernyővel, RDS FM rádióval, HSDPA modemmel, valamint 3,2 megapixeles hátlapi kamerával és 1540mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, s ez az összeállítás nem igazán ér többet 50 ezer forintnál. Az elsőre elszálltnak tűnő árazást persze megmagyarázza a telefon kétkártyás mivolta.

Joggal merül fel a kérdés, hogy az egy SIM foglalattal ellátott Xperia E ára miként alakul. Nos, a Sony állítása szerint a készülék 20 százalékkal olcsóbb lesz, mint a dual SIM-es testvére, ráadásul már Android 4.1 Jelly Bean rendszerrel a fedélzetén fog landolni a piacon. Zene füleinknek!

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza