Sajtófotókon az Asus Memo Pad 10

Farkas Norman - 2013. február 5.

Néhány sajtófotó került napvilágra az Asus Memo Pad 7 tízhüvelykes nagytestvéréről, mely nem túl meglepő módon a Memo Pad 10 nevet kapta. A kívül-belül a Transformer Pad 300 sorozatra hajazó újdonság hivatalos bemutatója az MWC-re várható.

Felbukkant néhány sajtókép az Asus tízhüvelykes táblagépéről, melyet a nemrég leleplezett Memo Pad 7 méretesebb testvérének tekinthetünk.

A Memo Pad 10 névre keresztelt jövevény felszereltségében és megjelenésében is hasonlít a tavaly bemutatott Transformer Pad 300 sorozathoz. A készülék működéséért egy négymagos, 1,2GHz-es Nvidia Tegra 3 processzor felel, amit 1GB RAM, 16GB belső tárhely, microSDHC kártyahely egészít ki. Az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer köré épülő készülék előlapján egy 10 hüvelykes, 1280 x 800 pixel felbontású érintőképernyő és egy 1,2 megapixeles előlapi kamera található, hátlapján pedig egy 5 megapixeles képalkotó egység kapott helyet. Természetesen WiFi a modul és a HDMI kimenet is bekerült a gép repertoárjába.

 

 

 

Az Asus Memo Pad 10 várhatóan a február végén megrendezésre kerülő MWC során fog hivatalos formában bemutatkozni. Érdekesség, hogy a egyes források szerint a készülék 329 és 389 euró közötti ármegjelöléssel már felkerült néhány holland webshopba, mint előrendelhető modell.

 

 

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza