Huawei Ascend W1 - Hatvanezer forint alatt?

Farkas Norman - 2013. január 21.

A friss hírek szerint a Huawei Ascend W1 kezdőára kevesebb lesz, mint hatvanezer forint, azaz a várakozásoknak megfelelően a világ legolcsóbb Windows Phone 8 rendszerű készülékét köszönthetjük majd "személyében".

Ugyan a Huawei nem árulta el, hogy mennyit kell majd kicsengetnünk a CES során leleplezett Ascend W1 készülékért, azt elmondta, hogy egy kiemelkedő ár/érték aránnyal bíró készülékként tekinthetünk majd rá. Úgy fest, hogy a kínai gyártó nem a levegőbe beszélt, ugyanis a friss hírek szerint a W1 kezdőára 1599 kínai jüan (kb. 57 ezer forint) körül alakul, s így a Nokia pénztárcabarát WP8-alapú versenyzőjénél, a Lumia 620-nál is hívogatóbb ajánlatnak ígérkezik.

Az Ascend W1 egyébként 4 hüvelykes WVGA felbontású IPS LCD érintőképernyőt, kétmagos, 1,2GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 processzort, 512MB RAM-ot és 1950mAh kapacitású akkumulátort tudhat magáénak, míg a Lumia 620 3,8 hüvelykes ClearBlack TFT kijelzővel, 1300mAh kapacitású akkumulátorral és "csak" 1GHz-en pörgő Snapdragon S4 Plus processzorral száll harcba a vásárlók kegyeiért.

 

 

[Forrás: WPDang]

Vissza