ASUS Transformer AiO PC és Google TV-alapú Qube

Farkas Norman - 2013. január 10.

Az ASUS a CES 2013-on bejelentette a Transformer AiO megjelenését. Ez a világ első olyan all-in-one Windows 8-as PC-je, amelynek leválasztható 18,4 hüvelykes képernyője önálló androidos táblagépként is szolgál. Az ASUS ugyanitt mutatta be a nagyközönségnek a Qube with Google TV media streamert, amely hatalmas mennyiségű online szórakoztató tartalmat tesz elérhetővé a HDTV készülékeken.

 

PA249Q ProArt és VG248QE Fast Gaming monitorok munkához és játékhoz

Az ASUS PA249Q ProArt páratlanul precíz színvisszaadással szolgálja azokat a felhasználókat, akiknek professzionális minőségű képernyőre van szükségük. A 24”-es PA249Q ProArt 1920 x 1200-as felbontású, 16:10-es képarányú és 178 fokos betekintési szögű IPS kijelzővel van felszerelve. A gyárban a kategóriában elérhető lehető legnagyobb színhűség elérésére előre bekalibrált (∆E <5)  PA249Q ProArt hattengelyes színvezérlést és kiemelkedő színtér-visszaadást kínál (99% Adobe RGB, 103% NTSC és 100% sRGB).

Az ASUS QuickFit Virtual Scale a tényleges méretben jeleníti meg a képeket és a dokumentumokat a képernyőn azért, hogy valóban „azt kapd, amit látsz”. Az ötirányú navigációs gomb kényelmesen hozzáférhetővé teszi a képernyő beállításait, míg a szabad döntés, átfordítás, elforgatáss és magasságállítás lehetőséget ad a kényelmes nézési szög megkeresésére. A PA249Q emellett négy USB 3.0 porttal is fel van szerelve az átmenő kapcsolatok kezeléséhez, ami az USB 2.0-nál akár 10-szer is gyorsabb adatátvitelt kínálhat a kompatibilis eszközökkel.

ASUS PA249Q ProArt monitor 2013 márciusától lesz megvásárolható.

ASUS PA 248Q Professional Display

 

A szintén 24”-es ASUS VG248QE a játékokban elérhető legmagasabb képkockasebesség elérésére készült képernyő. 144 Hz-es frissítési frekvenciájának és 1 milliszekundumos (GTG) válaszidejének köszönhetően a VG248QE natívan támogatja a magasabb képfrissítési frekvenciákat (FPS beállítások), nem úgy, mint a 120 Hz-es vagy annál kisebb képfrissítésű képernyők, illetve sokkal folyamatosabbá teszi a képernyőn látható mozgásokat. A VG248QE 1920 x 1080-as Full HD felbontása és 80 000 000:1 ASUS Smart kontrasztaránya felel az éles, kristálytiszta részletekért még a rosszul megvilágított játékkörnyezetekben is. Az ASUS VG248QE támogatja az NVIDIA 3D Vision 2 technológia használatát, HDMI, DisplayPort és dual-link DVI-D csatlakozókkal rendelkezik. A felhasználók kényelmére is figyeltek a szabad döntés, elforgatás, elfordítás és magasságállítás lehetőségével.

Az ASUS VG248QE Fast Gaming monitor már ebben a hónapban elérhető lesz a kiválasztott piacokon.

ASUS VG278QE

 

WL-330NUL Pocket Router – a világ legkisebb Wi-Fi útválasztója

Az ASUS WL-330NUL Pocket Router a világ legkisebb teljes funkcionalitású vezeték nélküli útválasztója, amelyet úgy terveztek, hogy a lehető legkényelmesebb Wi-Fi online kapcsolatot nyújtsa a lakástól vagy az irodai hálózattól távol is. Az USB-s flash meghajtóknál alig nagyobb, mindössze 25 grammos WL-330NUL Pocket Router egyetlen Ethernet-csatlakozójával rácsatlakozik egy vezetékes hálózatra és 802.11b/g/n Wi-Fi szabványú vezeték nélküli kapcsolattal bővíti a hálózatot.

A noteszgép USB-portjáról meghajtott vagy közvetlenül egy aljzatba csatlakozó WL-330NUL Pocket Router saját, biztonságos vezeték nélküli hotspotként működik a vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolat kényelmes megosztásához több vezeték nélküli eszköz felé. A WL-330NUL Pocket Router USB Ethernet adapterként is használható azokhoz a noteszgépekhez, amelyekből kihagyták az Ethernet-csatlakozót, így kiváló útitársa lehet a karcsú Ultrabook™-oknak.

Az ASUS WL-330NUL Pocket Router piaci premierje 2013 februárjára tehető.

 

 

 

 

 

 

 

Vissza