Nők Lapja Café app Android, iPhone és Windows Phone mobilokra

Kütyü Magazin - 2012. december 14.

Hó hírünk van a hölgyeknek, ugyanis megjelent a Nők Lapja Café mobil alkalmzás, így mostantól mindenhová magukkal vihetik a piacvezető női portál érdekes és praktikus tartalmait függetlenül attól, hogy Android, Windows Phone, vagy iOS rendszerű készüléket használnak.

Az okostelefon-vásárlási láz minden évben a karácsonyi időszakban éri el a csúcspontját, az ünnepek alatt világszerte több millió új készüléket aktiválnak, és százmilliós nagyságrendben töltenek le alkalmazásokat. Mivel férfiak és nők már közel egyenlő arányban vásárolnak okostelefont, a Sanoma Media Budapest legnépszerűbb női termékével lepi meg a hölgyeket. A Nők Lapja Café három verzióban, iPhone, Android és Windows Phone készülékekre is elkészült, így a legnépszerűbb okostelefonok költözik be a női táskákba.

Az alkalmazással bárhol, bármikor elérhetők az Nők Lapja Café cikkei: a családdal, egészséggel és párkapcsolati kérdésekkel foglalkozó írások mellett a divatvilág újdonságai, változatos receptek és a legfrissebb sztárhírek is helyet kapnak, csakúgy, mint a népszerű Cafeblog és képeslap-küldés. A Horoszkóp sem maradhatott ki: a napi, heti, havi és hétvégi szerelmi horoszkópon túl a napi kínai mantrát, Holdnaptárt és angyalhoroszkópot is tartalmazza az applikáció.

 

 

Funkciók:

- Hírek, cikkek – minden, ami egy nőnek fontos, egy helyen

- Horoszkóp: napi, heti, havi, hétvégi szerelmi horoszkóp

- Napi kínai mantra

- Angyalhoroszkóp

- Holdnaptár

- Nők Lapja Café Galéria

- Cikkek megosztása e-mailben és Facebookon

- Szerencsesüti – mit üzen ma?

- Erénykerék – napi iránymutatás idézetekkel

Ha iPhone-od van, akkor az iTune felületéről töltheted le a neked kellő alkalmzást, az androidos telefonokra készült verziót pedig a Google Play Store-ban találod.

A Windows Phone verzió néhány napon belül felkerül a Windows Phone Store virtuális polcaira.

 

 

Vissza