EVOLVE EGO: könnyen használható telefon az idősebb korosztálynak

Kütyü Magazin - 2012. december 6.

Elegáns, könnyen kezelhető telefont dobott piacra az EVOLVE Magyarországon. Az EGO névre keresztelt készüléket idős rokonaink is bátran használhatják, hiszen nagyon könnyen kezelhető.

Az EVOLVE Ego kiváló választás, ha idősebb rokonainkat szeretnénk meglepni, hiszen az átlátható képernyő valamint a kényelmes és nagy gombok segítségével bárki számára könnyedén használható a készülék. A telefon megalkotóinak a kényelem mellett azonban fontos volt a dizájn is, így az EGO rendkívül elegáns formát kapott.

Az üzenetek olvasását és a telefonszámok követését megkönnyíti az 1,7 hüvelykes képernyő, melyen a betűk és a számok sokkal nagyobb méretben jelennek meg, mint egy átlagos telefonon. Emellett a monokróm képernyőn a kontrasztos megjelenítés is hozzájárul ahhoz, hogy akár szemüveg nélkül is használni lehessen a készüléket.

Az EGO egyedülálló szolgáltatása a SMS Remote Track, mely bizonyos szintű távvezérlést tesz lehetővé. Segítségével a telefon egyes funkciói más készülékekről is elérhetőek, így egy egyszerű SMS elküldésével lehetőségünk van például egy telefonszám elmentésére, vagy az ébresztő beállítására.

Ezen kívül található a telefonon egy SOS gomb, valamint kialakítottak egy SOS módot is, amely a telefon automatikus kihangosításával egyszerűen használható, ha tulajdonosának hirtelen segítségre van szüksége.

A telefon két órányi beszélgetési idővel kecsegtet,  készenléti ideje pedig eléri a százötven órát is, és olyan plusz kényelmi funkciókat is kínál, mint az FM rádió vagy a beépített lámpa, a hangerőt pedig igen egyszerűen lehet szabályozni az oldalán található gomb segítségével.

Az EVOLVE Ego készülékről a gyártó oldalán olvashatsz bővebben.

Kulcsszavak: mobiltelefon, Evolve
Vissza