Új androidos, 10,1 hüvelykes Toshiba táblagép: AT300SE

forrás: Prím Online - 2012. november 15.

A Toshiba bejelentette legújabb táblagépét, az AT300SE-t. Ez az Android alapú, 10,1 hüvelykes (25,7 cm) tablet azok számára ideális választás, akik a legfontosabb, általános feladatokra kívánják használni táblagépüket, ugyanakkor nem szeretnének olyan extra funkciókért felárat fizetni, amelyekre nincs szükségük.

A gyors és erőteljes NVIDIA Tegra 3-as processzor 16:10 arányú, széles betekintési szögű kijelzővel párosul, így az AT300SE tökéletesen megfelel a tabletekkel szemben támasztott legfőbb elvárásoknak: amellett, hogy kiváló eszköz filmnézéshez, webes böngészéshez vagy e-könyvek olvasásához, alkalmas egyszerűbb játékok futtatására is. Az új Toshiba AT300SE Magyarországon 2013 első negyedévében kerül a boltokba.

Stílusos és tartós

Az SE verzió tervezése során a sikeres Toshiba AT300 prémium tablet minősége mellett a mindennapos felhasználói igényeket és árszintet is szem előtt tartották. Az AT300SE egyszerűen és könnyen hordozható: 10,5 mm-es vastagságával és 625 gramm tömegével majdnem olyan vékony és könnyű, mint a Toshiba felső kategóriás táblagépe. Az elegáns, metálezüst szín kifinomult megjelenést, a hátlap textúrája pedig stabil fogást biztosít. Az AT300SE tabletet gyakori, mindennapos használatra tervezték, ehhez akár 10 órás akkumulátor üzemidő társul.



Számtalan hasznos alkalmazás

A Toshiba AT300SE tableten a legújabb, táblagépekre optimalizált Android platform, az Android 4.1, Jelly Bean rendszer fut. Számos zenei, fénykép és videofájl azonnali megnyitására és lejátszására képes. Segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen férhetnek hozzá a Toshiba Places szolgáltatáshoz, így egyéni igényeiknek megfelelően használhatnak különböző video- és hírportálokat, online video- és televíziós csatornákat, valamint véleményüket és beállításaikat barátaikkal is megoszthatják. Ez a felhőalapú, internetkapcsolatot igénylő, előtelepített szoftver lehetővé teszi, hogy a felhasználó digitális tartalmaihoz (arra alkalmas) tévékészülékén, notebookján vagy táblagépén egyaránt élvezhesse. Mindemellett a Google Play szoftverboltból immáron több, mint 700 000 alkalmazás és játék tölthető le közvetlenül.

Az offline tartalmak gyors elérése érdekében a Toshiba az AT300SE tabletet micro-USB porttal is ellátta, amelyhez külső HDD is csatlakoztatható. Mindezen felül az eszközön beépített microSD olvasó is található, amely maximum 64 GB kapacitású SDHC/SDXC kártyákat támogat. A táblagépen alapfelszereltség továbbá a Bluetooth 3.0 is.



Szélesedő választék Toshiba tabletekből

“Öröm számunkra, hogy ismét egy új táblagépet mutathatunk be. Reméljük, hogy az AT300SE ára és az általa nyújtott lehetőségek egyaránt elnyerik ügyfeleink tetszését.” – mondta Andy Bass, a DS Company, Toshiba Europe ügyvezető alelnöke. “Így a népszerű, 10,1 hüvelykes kategóriában egy új modellt is ajánlunk a prémium Toshiba AT300-as táblagép mellett. Azok számára, akik kisebb, zsebméretű tabletet keresnek, a Toshiba AT270-es, 7,7 hüvelykes (19,63 cm) modellünket javasoljuk. Azoknak, akik mindkét kategória legjobbjára vágynak, a nemrégiben bemutatott Toshiba Satellite U920t lesz az ideális választás. A Satellite U920t ugyanis egy 12,5 hüvelykes (31,8 cm) táblagép és egy Windows 8 operációs rendszerrel ellátott Ultrabook kombinációja.” – tette hozzá Andy Bass.

Vissza