Mától kapható a Vodafone Smart Tab II táblagép

forrás: Prím Online - 2012. november 9.

A 2011-ben debütált, nagy sikert aratott Vodafone Smart Tab után 2012 novemberében itt az utód, a Smart Tab II, amely az ország legkiterjedtebb 3G hálózatán a mobilinternet szabadságát nyújtja minden vásárlónak. A Vodafone Smart Tab II a Vodafone üzleteiben november 12-től havi 6 GB internetezést tartalmazó Tablet MobilNet 21 tarifával 4 990 forintért érhető el, míg a Vodafone webshopban csupán 2 990 forintért vásárolható meg.

A Vodafone Smart Tab II 7 hüvelykes kijelzővel érkezik Magyarországra. A készülék egyszerűen használható, de összeszerelési minősége egyértelműen a drágább gépeket idézi. Segítségével elérhetők a különböző alkalmazások, pl. játékok, közösségi oldalak, multimédiás szolgáltatások egyre növekvő tömege, miközben természetesen az olyan alapszolgáltatások, mint a levelezés vagy a naptár is megtalálható rajta.



A Vodafone Smart Tab II táblagépet azoknak tervezték, akik most ismerkednek ezzel a világgal. 1024x600 képpont felbontású kijelzője, egymagos, 1GHz-es processzora, 1GB memóriája, 4GB háttértára, a microSD bővíthetőség és az Android 4.0 Ice Cream Sandwich révén hasznos útitársa lehet mindenkinek, aki az okostelefonokhoz képest jóval nagyobb kijelzőn, de még mindig könnyen hordozható kivitelben szeretne internetezni, bárhol is jár. Ezt a 3550 mAh-ás akkumulátor is támogatja, amellyel a készülék üzemideje eléri a 10 órát.

Vissza