Illesztési hibával küzd a Sony Xperia Tablet S

Kütyü Magazin - 2012. október 11.

A Sony Xperia Tablet S első sorozata nem lett annyira cseppálló, mint amennyire a gyártó szerette volna, ezért a készülékeket visszahívta az üzletekből, a már eladott példányokat pedig ingyen cseréli.

Nem sokkal az Xperia Tablet S piaci premierje után derült ki, hogy a gép burkolata és kijelzője között nem egészen pontos az illesztés, emiatt könnyen meghibásodhat, ha víz éri. Ez alapvetően nem lenne gond, ám a készüléket cseppállóként forgalmazzák.

A Sony gyorsan felismerte a problémát, s visszahívta az érintett táblagépeket az üzletekből, a már eladott, hibás példányokat pedig díjmentesen új, valóban cseppálló tabletre cseréli.

Elméletileg csak a szeptemberben gyártott eszközök egy részét érinti a hiba, mely miatt elvész a vízzel szembeni ellenálló képesség, s eddig kizárólag Japánban találkoztak problémás darabokkal.

A felhasználók nyugalma érdekében a Sony elindított egy programot, melynek keretében díjmentesen átvizsgálják az eladott gépeket. Ha Xperia S Tableted van és szeretnéd megtudni, hogy illesztési hibával küzd-e, akkor nincs más dolgod, mint felhívni a hazai VIAO központot és telefonon bediktálni a készülék széria számát. Ekkor megmondják, hogy jelen lehet-e a hiba, s ha igen, akkor mehetsz átvizsgáltatni, cseréltetni a gépet.

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

 

Vissza