Jön a tajvaniak csúcsmodellje - HTC DLX

Farkas Norman - 2012. október 11.

A hírek szerint 5 hüvelykes Full HD érintőképernyővel, 12 megapixeles kamerával és Qualcomm Snapdragons S4 Pro processzorral érkezik a tajvani gyártó legújabb nagyágyúja. A készülék már az AnTuTu Benchmark tesztprogramban is felbukkant.

Több helyről is érkeztek információk a tajvaniak hamarosan bemutatkozó csúcsmobiljáról, melyet HTC DLX néven emlegetnek. Az eddigiek során többször hiteles forrásnak bizonyuló Football4PDA Twitter bejegyzése szerint a jövevény 5 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású érintőképernyővel, 1,5GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzorral, 16GB belső tárhellyel, 2500mAh kapacitású akkumulátorral és Android 4.1.2 operációs rendszerrel rendelkezik, képalkotási képességeiért pedig egy 2 megapixeles előlapi- és egy 12 megapixeles hátlapi kamera felel.

A készülék felbukkant az AnTuTu Benchmark programban, ahol a kiszivárgott specifikációk részben megerősítést nyertek. A HTC DLX egyébként 11510 pontot ért el a tesztben, ami igen magasnak számít, s a piac jelenlegi ajánlatai közül csak a Galaxy S III múlja felül.

 

 

[Forrás: Engadget]

 

Kulcsszavak: benchmark, Jelly Bean, HTC
Vissza