Hamarosan piacon a Nexus 7 32GB

Farkas Norman - 2012. október 10.

Egy mókás baki derített fényt a 32GB belső tárhellyel rendelkező Nexus 7 tablet létezésére: egy megrendelőnek véletlenül az új verziót szállították ki a 16GB-os modell helyett.

Már korábban hírt adtunk arról, hogy a 8- és 16GB belső tárhellyel szerelt Nexus 7 mellett egy harmadik, 32GB-os verzió is megjelenik a tabletből. A portfólió-bővítés oka egyértelműen az, hogy a multimédiás szolgáltatásokra kiélezett kütyü memóriája nem bővíthető microSD kártyával, így hamar betelhet, s emiatt a hardcore felhasználók számára - a kedvező ára ellenére sem - bizonyul elég vonzó ajánlatnak. A nagyobb tárolókapacitásra való igényt az is jól mutatja, hogy a 16GB-os tabletből sokkal több fogy világszerte, mint kisebb testvéréből.

Tegnap kiderült, hogy a Nexus 7 32GB már nagyon közel van a piaci premierhez. A tényre egy igen vicces eset mutatott rá: egy megrendelő a 16GB-os Nexus 7 helyett egy 32GB-os verziót kapott Google-től. Meglepett emberünk nem tétlenkedett, lefotózta a gépet, majd a képet megosztotta a nagyvilággal, mint élő bizonyítékot a Nexus 7 32GB létezésére.

 

[Forrás: Übergizmo

Vissza