5-ösre vizsgázott iPhone 5 játékok

Vértes Judit - 2012. október 2.

Mindannyian emlékszünk arra, amikor szélesvásznú filmet vetítettek a tévében, és alul-felül megjelent a fekete sáv. Hasonlóan néz ki a legtöbb alkalmazás az iPhone 5 készülékeken, azonban már akadnak olyanok is, amelyk kihasználják a kissé megnyúlt képernyőt, s az iPhone 5-ösön is kiérdemlik a legjobb érdemjegyet.

Itt van mindjárt egy utcai autóverseny, aminél a szélesebb kijelző lehetővé teszi, hogy többet lássunk a pályából. Az Asphalt 7 játékban 60 különböző autómárka - olyanok, mint a Ferrari, Lamborghini, Aston Martin - közül választhatunk.  6 különböző módban összesen 150 különböző versenyen vehetünk részt. A pályák valóságos városokon, Párizson, Londonon, Miamin mennek keresztül. Ha valaki nem sak az utat nézi vezetés közben, a széles képernyőn gyönyörködhet a városok nevezetességeiben.



A 3D grafikával készült Wild Blood története a középkorba viszi a játékost, aki nem más, mint Sir Lancelot. A lovag Guinevere királynőt keresi, akit fogva tart Artúr király és a játékban Morgananak keresztelt húga. Artúr király féltékeny Lancelotra, ezért kéri varázsló húgát, hogy nyissa meg a pokol kapuját, ahonnan mindenféle szörnyek és démoni lények támadnak a játékosra. Bár a történet nem igazán egyezik a mitológiával, a játék háromdimenziós grafikája lenyűgöző.



500 csapat, több mint 15000 játékos, 30 bajnokság – ezt kínálja a FIFA Soccer 13, amely minden idők legjobb iOS sportjátéka. Az iPhone 5 nagy kijelzője lehetővé teszi, hogy még többet lássunk a pályából. Kiválaszthatjuk kedvenc csapatunk, kedvenc játékosunk, és semmi sem állíthat meg a gólig.
 

Vissza