HTC One X+ - Újabb fejlemények

Farkas Norman - 2012. szeptember 28.
A HTC One X ráncfellvarrt változata, a One X+ nemrég felbukkant egy élőképen az evleaks jóvoltából, most pedig a brit O2 katalógusában futottunk vele össze, mely a főbb termékjellemzők mellett a jövevény áráról is árulkodik.

A tajvani gyártó csúcsmodelljének 1,7GHz-es, négy plusz egy magos Nvidia Tegra 3+ processzorral meghajtott verziója, a One X+ ugyan hivatalosan még nem is létezik, ám az egyre több kiszivárgott információ azt mutatja, hogy már nem kell sokat várni a bemutatására.

Az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszerrel felvértezett okostelefon néhány napja lencsevégre került, s a róla készült fotó elterjedt a világon az evleaks jóvoltából. A minap viszont ennél is érdekesebb dolog történt, ugyanis a készülék felbukkant a brit O2 szolgáltató katalógusában, mely szerint kártyás csomagban 479,99 angol fontért, azaz cirka 171 ezer forintért lesz nála elérhető.

Egyelőre sajnos nem tudni, hogy a 64GB belső tárhellyel és Beats Audio hangrendszerrel ellátott One X+ pontosan mikor kerül leleplezésre, így piaci preimerjének dátuma is ismeretlen.

One X+ a brit O2 katalógusában

 

One X+ élőfotó

 

Kulcsszavak: quad-core, Tegra 3, One, HTC
Vissza