Canon PowerShot S110 fényképezőgép SELPHY CP900 fotónyomtatóval

forrás Prim Online - 2012. szeptember 17.

Két új, egymáshoz kapcsolódó terméket jelentett ma be a Canon – a PowerShot S110 fényképezőgépet és a SELPHY CP900 fotónyomtatót.

A PowerShot S110 a legújabb családtag a Canon ünnepelt PowerShot S sorozatában, amely arról vált híressé, hogy újradefiniálta a piacot nagyteljesítményű, mégis zsebben hordható fényképezőgépeivel. A fényképezés szerelmeseinek a felvételek elkészítésével kapcsolatban teljes szabadságot adó, kiemelkedő képminőséget kínáló PowerShot S110 egy kisméretű, mégis nagy teljesítményű, Wi-Fi-vel is rendelkező fényképezőgép, amelynek használói azonnal megoszthatják fényképeiket az Interneten, vagy más vezeték nélküli készülékekkel. Az új, kapacitív érintőképernyővel roppant egyszerű a tárgyra fókuszálni, álló- és Full HD mozgóképeknél egyaránt; a mobiltelefonos GPS-funkció használatával az okostelefonok GPS-szolgáltatását igénybe véve el lehet menteni a helyet a felvételhez. A PowerShot S110-ről a cikk második oldalán találsz részletes leírást.

Az új SELPHY CP900 hordozható nyomtatóval bárki képes vezeték nélkül kinyomtatni fényképeit a különféle készülékekről, például digitális fényképezőgépekről, okostelefonokról, tábla- és számítógépekről. A kompakt SELPHY CP900-zal problémamentesen kinyomtathatók a kedvenc képek, nemcsak otthon, hanem akár az ismerősök vagy rokonok látogatása közben is. A készülékről a cikk harmadik oldalán további információkat.

 


PowerShot S110 – a legfontosabb jellemzők:


·12,1 MP CMOS; HS System DIGIC 5-tel
·24 mm, f/2,0, 5x zoom objektív
·4 fokozatú Intelligens képstabilizátor
·Wi-Fi és GPS mobilon keresztül
·Objektív-vezérlőgyűrű, teljes kézi működés és RAW képek
·7,5 cm-es (3,0") érintőképernyő
·Full HD videók, HDMI-CEC
·Nagy sebességű sorozat HQ
·Smart Auto
·Opcionális, 40 m-ig vízálló tok


SELPHY CP900 – a legfontosabb jellemzők:


·Ultrakompakt, hordozható fényképnyomtató 
·Wi-Fi kapcsolat 
·Gyors, fotólabor minőségű, tartós nyomatok
·6,8 cm-es (2,7”), dönthető LCD-kijelző 
·Nyomtatás memóriakártyákról, fényképezőgépekről és USB-meghajtókról 
·Nyomtatható méretek széles tartománya 
·Automatikus képoptimalizálás 
·ID Photo Print
·Opcionális akkumulátor 
·SELPHY Photo Print szoftver

 

Vissza