Galaxy S II Plus: 4,5 hüvelykes kijelzővel

Farkas Norman - 2012. szeptember 13.

Már készül a dél-koreai gyártó tavalyi csúcsmodelljének frissített változata, az i9105 Galaxy S II Plus, mely felszereltségét és árát tekintve is hidat képezhet a Galaxy S III és S II között.

Kiderült, hogy a Samsung jó szokásához híven elkészíti a Galaxy S II frissített verzióját. Mint tudjuk, a gyártó ezt tette a Galaxy S sorozat első tagjával is, így nem nagy meglepetés az i9105 Galaxy S II Plus érkezése. Az újdonság felszereltsége viszont igen érdekesre sikeredett, részleges specifikációja alapján akár a Galaxy S III Lite nevet is kaphatta volna.

Az Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich rendszer köré épülő telefon előlapjára egy 4,5 hüvelykes, qHD (960 x 540 pixel) felbontású érintőképernyő került, hátlapján pedig egy 8 megapixeles, LED villanóval segített kamera csücsül. Az S II Plus működéséért egy kétmagos, 1456MHz-es Exynos processzor felel, melyet 1GB RAM és 16GB belső tárhely egészít ki.

Egyelőre sajnos nincs hír a hamarosan megjelenő mobil várható áráról, de talán biztosra vehetjük, hogy a Galaxy S II és S III modellek közé pozícionálja a gyártó.



 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Kulcsszavak: Galaxy, Samsung
Vissza