HTC X8 néven érkezik a WP8 alapú Accord

Farkas Norman - 2012. szeptember 3.

Felbukkant egy fotó a neten, mely minden bizonnyal a Windows Phone 8 alapú HTC trió középső tagjának felhasználói kézikönyvéből származik. A képhez mellékelve érkezett az a pletyka, mely szerint a X8 nevet kapta az Accordként elhíresült újdonság.

A múlt hét végén megjelent egy fotó, mely az Accord dizájnját buktatta le, most pedig egy újabb - feltehetően a masina használati utasításából származó - kép került napvilágra, ami vázlatosan bemutatja a készülék külső elemeit. Mint látható, a jövevény dedikált kameragombbal, értesítő LED-del, előlapi kamerával és a Windows Phone három szokásos vezérlőgombjával (vissza, Start, keresés) érkezik.

A fent említett fotó mellett a Football4PDA jóvoltából egy dokumentum (pontosabban a készülék használati utasításának fedőlapja) is kiszivárgott a Twitteren, mely szerint az Accord néven fejlesztett, WP8 rendszer köré épülő újdonság Windows Phone X8 by HTC néven kerül az üzletek polcaira. Bár ezt az állítást egyelőre nem támasztotta alá a gyártó, a Football4PDA az eddigiek alapján megbízható forrásnak tűnik.

 

 

A HTC X8 hivatalos bemutatójára szeptember végén kerülhet sor, a készülék pedig valamikor a negyedik negyedév során landolhat a piacon. A tajvani gyártó további két WP8 rendszerű okostelefonnal készül erre az évre: az X8 kistestvérének ígérkező Rióval, valamint a csúcskategóriát képviselő Zenith-tel.

 

 

 

Vissza