A legjobb kijelzőért járó díjat az LG vitte el

forrás Prim Online - 2012. augusztus 22.

Az LG Electronics (LG) ismét több kitüntetést vehetett át az EISA 2012-es díjátadó rendezvényén. A vállalat OLED tévéi (az 55EM970V és az 55EM975V modellek) az „Európa legjobb kijelzője” elismerést, a CINEMA 3D Smart TV-je (az 55LM960V modell) pedig „Európa legjobb Smart TV-je” díjat kapták idén. A díjazott termékeket 19 európai ország 50 szakmai lapja választotta ki.

Az 55 hüvelyk (139,7 cm) képátlójú, lenyűgözően keskeny LG OLED TV kiváló képminőséget nyújt — az EISA bírái által is elismert — lenyűgöző kontraszt, valamint a széles látószög révén. Egyedi WRGB színképzésének köszönhetően az LG OLED TV 4-színű pixel (4 Color Pixel) és színfinomító (Color Refiner) technológiát alkalmaz, amely a három, elsődleges színes pixel mellé egy fehér alpixelt helyez, így olyan élethű színeket képes megjeleníteni, amelyek bármilyen betekintési szögből szemlélve  kellemesebbek a szemnek. Vékony és elegáns formatervezésének, valamint a kartonpapír vékonyságú, mindössze 4 mm-es keretnek köszönhetően igazán élménydús, magával ragadó televíziózási élményt nyújt.



Az LG 55 hüvelyk (139,7 cm) képátlójú OLED TV-je a CNET-től „A CES legjobbja” és „A rendezvény legjobbja” elismeréseket kapta 2012-ben, bizonyítva azt, hogy ez a tévé volt a legjobb az idei Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállítás (CES) rendezvényen részt vevő 2700 vállalat termékei közül. Ezenkívül májusban a koreai World IT Show informatikai vásáron „A Koreai Köztársaság elnöki díja a legjobb multimédiás technológiának” kitüntetéssel is jutalmazták ezt a készüléket.

Az LG 55LM960V CINEMA 3D Smart TV-jéhez tartozó Magic Remote mozgásérzékelős távirányítóval a készülék többféleképpen, így hangfelismerés, görgetés, mozdulatvezérlés és rámutatás funkciókkal is irányítható. Ráadásul az LG Smart TV kezelőfelülete számos tartalomhoz és alkalmazáshoz biztosít gyorsabb és könnyebb hozzáférést. Az LG FPR (Film Patterned Retarder) technológiájának köszönhetően az LG CINEMA 3D Smart TV érezhetően mélyebb 3D-élményt nyújt, míg a NANO FULL LED biztosítja az egyenletes fényeloszlást, a részletes helyi háttérvilágítás-vezérlést, valamint a konzisztens képminőséget. Az élénk képek így világosabban, tisztábban és egyenletesebben jelennek meg. Említést érdemel még az is, hogy az 55LM960V tévéhez kedvező áru, kényelmes, pehelykönnyű szemüveg tartozik, amelyet az EISA zsűrije úgy jellemzett, hogy ez a szeműveg „az egész család számára nyújt 3D megoldást”.

Kulcsszavak: TV, LG Electronics, LG
Vissza