Megérkezett a vadonatúj Sense 4.1 a HTC One X-re

Farkas Norman - 2012. augusztus 13.

Németországban már elérhető a HTC One X Android 4.0.4 rendszerfrissítése, mely a Sense kezelőfelület új, 4.1-es verzióját is tartalmazza.

Csak néhány napja derült fény arra, hogy a tajvani gyártó csúcsmodellje új kezelőfelülettel gazdagodik, s már arról számolhatunk be, hogy az Android 4.0.4 frissítéssel együtt a Sense 4.1  is megérkezett a masinára.

Először Németországban vált elérhetővé a HTC One X Android 4.0.4 frissítése, mely rendszer szinten ugyan nem hozott magával forradalmi újításokat, megtalálható benne a komoly sebességnövekedést és dinamikus működést ígérő Sense 4.1 UI. Az új kezelőfelület nélkülözi a felesleges 3D-s elemeket, emellett biztosítja az élő háttérképek folyamatosságát. Megemlítendő, hogy testreszabhatóvá vált a menü- és az alkalmazások vezérlőgomb, továbbá új gomb került a kameraszoftverbe, mely segíti az elő hátlapi kamera közti váltást.

A friss Android kernel (4.0.4) jóvoltából az eddigi 3 helyett már akár 5 órán keresztül is bírja a telefon a fokozott igénybevételt, továbbá jobban teljesít a Quadrant tesztben (5100-ról 5900-ra nőtt a pontok száma).

Ahogy fent említettem, a 2.17.401.2-es szoftververziót tartalmazó, cirka 150MB méretű OTA frissítés Németországban startolt, ám arról egyelőre nincs információ, hogy hazánkban pontosan mikor válik elérhetővé. Valószínűleg már nekünk sem kell sokáig várnunk az üdítő update-re.

 

 

 

[Forrás: Android Police]

Vissza