Elérhető az LG prémium tartalomszolgáltatása, a 3D World

Kütyü Magazin - 2012. április 27.

A 3D World alkalmazással közel 16 órányi háromdimenziós tartalom áll az LG CINEMA 3D Smart TV tulajdonosok rendelkezésére már Magyarországon is. Az exkluzív alkalmazással szórakozás, életmód, sport, oktatás és gyerekeknek szóló témakörben érhetőek el lebilincselő 3D tartalmak.

A 3D World egy exkluzív LG applikáció, amely a CINEMA 3D Smart tévékről egy kattintással, ingyenesen érhető el. Telepítés után a következő témákban nézhetünk 3D tartalmakat: Szórakozás, Sport, Oktatás, Gyerekműsorok és Életmód. Az LG Magic Remote mozgásérzékelős távirányító segítségével könnyedén navigálhatunk a fenti kategóriák között.

A kiválasztott tartalmakat az LG CINEMA 3D Smart TV-k lenyűgöző 3D formátumban jelenítik meg. A továbbfejlesztett háromdimenziós képalkotási technológiának köszönhetően az akciódús sportjelenetek dinamikusabbak, a dokumentumfilmek élethűbbek, a gyerekeknek készített tartalmak, ismeretterjesztő filmek pedig lenyűgözőbbek lettek.

A 3D World mindenki számára tartogat érdekességeket, legyen szó akár főzésről, utazásról, divatról vagy sportról. A vállalat olyan együttműködések megkötését tervezi globális 3D tartalomszolgáltatókkal, amelyekkel az ügyfeleknek a jövőben is biztosítani tudja a legkeresettebb 3D tartalmakat.

A 2011-es LG CINEMA 3D Smart TV-kben ugyanúgy elérhető a 3D World alkalmazás egy szoftverfrissítés által, mint az idei modellekben. A 2012-es tévéknél a 3D World a kezdőlapon külön „kártyát” kapott.

Kulcsszavak: alkalmazás, Smart, TV, 3D, LG
Vissza