90 ezer forint egy független LG Optimus L7-ért?

Farkas Norman - 2012. április 3.

Jó hírünk van az LG L7-re vágyakozók számára, ugyanis a gyártó nem szállt el a készülék árával: Nagy Britanniában 255 angol fontot, Franciaországban pedig 319 eurót kell majd egy független példányért kicsengetni.

A koreai gyártó a Mobile World Congressen mutatta be L szériáját, melynek legerősebb tagja az Optimus L7 névre keresztelt, 4,3 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású IPS LCD Nova képernyővel felvértezett mobil. Bár a készülék a sorozat sztárja, összességében egy felső-közép kategóriás okostelefonnak tekinthető a felszereltsége alapján.

Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszert futtató kütyü lelke egy 1GHz órajelű Qualcomm Snapdragon processzor, melyet 512MB RAM egészít ki.  A telefonban találunk WLAN, GPS és Bluetooth modult, illetve egy 5 megapixeles hátlapi kamerát is.

Örömmel értesültünk arról, hogy az LG reális áron kínálja majd az Optimus L3 és L5 májusban debütáló „bátyját” a felhasználóknak. A Nagy Britanniában kért 255 angol font (cirka 91 700 forint) és a Franciaországban érvényes 319 euró (kb. 95 000 forint) teljesen korrekt összegnek tűnik egy ilyen elegáns, kellemes felszereltségű és friss modellért.

Vissza