Minden androidos mobil számára elérhető a Beats Audio hangrendszer?

Farkas Norman - 2012. március 5.

A Beats Audio hangzás hivatalosan csak a HTC mobilok kiváltsága, ám az XDA Developers fórum lelkes tagja, RockoDev előállt a megoldással, mely az összes androidos telefon számára elérhetővé teszi a kivételes hangzást.

Érdemes tudni, hogy RockoDev portolt Beats Audio szoftverének telepítése csak rootolt készülékeken hajtható végre és a hangrendszer nem teljes értékű, valamelyest eltér a HTC mobilokon található változattól. A fórumtagok kiváló hangminőséget, erősebb basszust és tisztább hangzást tapasztaltak a nem hivatalos szoftver feltelepítése után.

Jó hír, hogy a HTC a Sense 4.0 felhasználói felületében elérhetővé tette fejlesztők számára a Beats Audio szoftver API-it, mely által bármely harmadik féltől származó alkalmazás számára kiaknázhatóak lesznek a hangrendszerben rejlő lehetőségek.

RockoDev szoftvere fellelhető az XDA Developers fórumon, s ugyanitt minden további információt megtalálsz a programról, a telepítéséről és annak kockázatairól (már a rootolás is garanciavesztéssel járhat).

Vissza