Lencsevégen az LG Optimus 3D 2

Farkas Norman - 2012. február 14.

Sajtófotón pózol a koreai gyártó első 3D-s képességekkel felruházott mobiltelefonjának utódja, mely továbbfejlesztett belsővel és karcsúsított külsővel érkezik.

Korábban beszámoltunk az LG Optimus CX 2 kódnéven fejlesztett jövevényről, mely az Optimus 3D utódját testesíti meg. A legfrissebb hírek szerint Optimus 3D 2, vagy Optimus 3D MAX néven landol a piacon a készülék.

Az Android 2.3 Gingerbread rendszerű újdonság lelke egy 1,2GHz órajelű, kétmagos Texas Instruments processzor, mely mellé 8GB belső tárhelyet, Bluetooth, GPS, NFC és WLAN modult, valamint két 5 megapixeles hátlapi kamerát pakoltak az LG emberei. A 4,3 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású NOVA 3D érintőképernyővel szerelt masina rendelkezik HSPA+adatátviteli képességgel is, mely 21Mbps le- és 5,76Mbps feltöltési sebességet ígér. A keskenyedő kialakítású készülék legvastagabb pontja 11,9, legvékonyabb pontja pedig 9,8 milliméteres, súlya 148 gramm.

A Mobile World Congressen (is) bemutatásra kerülő Optimus 3D 2 fotója a dél-koreai SK Telecom szolgáltató jóvoltából került nyilvánosságra. A készülék már márciusban megérkezik a dél-koreai piacra, s várhatóan - egy kicsit később - Európában is elérhető lesz.

Vissza