T-Mobile Karácsony: Ajándék csengőhang, sztárok a pult mögött

forrás Prim Online - 2011. december 5.

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, aminek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt különleges kiszolgálásba csöppenhet az, akinek a T-Pontban lesz dolga.

Az ország különböző részein kiválasztott üzletekben népszerű személyiségek várják és lepik meg az odalátogatókat.  A sztárok egy táblagép segítségével közös online játékra invitálják a sorban állókat, illetve bemutatják a Telekom ünnepi csengőhang applikációját, amellyel akár együtt komponálhatnak karácsonyi dalt. Az így születő szerzeményeket el lehet küldeni emailben, meg lehet osztani a közösségi portálokon, de MP3 formátumban le is lehet tölteni. A játékra vállalkozó ügyfelek búcsúzóul autogramot és csengettyű alakú mézeskalácsot kapnak ajándékba a hírességektől.
A december 5-től december 23-ig tartó akció alatt 4 budapesti és 18 vidéki T-Pontban várják a sztárok az üzletekbe látogatókat. A majd húsz neves vendég között találkozni lehet majd színésszel, zenésszel, énekessel, műsorvezetővel, humoristával is. Csak néhány név a rangos listáról: Katus Attila, Árpa Attila, Harsányi Levente, Maksa Zoltán, Hujber Ferenc, Ganxta Zolee, Fodor Zsóka, Szalay Kriszta.
A Magyar Telekom értékesítési területe nem először szervez ehhez hasonló akciót. A 2009 óta évről évre nagy sikert aratott kezdeményezés ismétlésére most is azért került sor, mert egy apró figyelmesség is sokat jelent a csúcsforgalomban várakozó ügyfelek számára.

A helyszínek és a fellépő sztárok részletes programja megtalálható a T-Mobile Facebook oldalán, valamint a www.t-mobile.hu weboldalon.

Kulcsszavak: T-mobile-hu, karácsony
Vissza