Vezeték nélküli AirPrint nyomtatás Canon nyomtatókkal

forrás Prim Online - 2011. szeptember 27.

A Canon PIXMA multifunkciós tintasugaras nyomtatók termékcsaládjának egyes új modelljei mostantól támogatják a vezeték nélküli AirPrint nyomtatást az iPad, iPhone és iPod touch készülékeken. Az AirPrint nyomtatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vezeték nélkül nyomtassanak fényképeket, e-maileket, weblapokat és más dokumentumokat anélkül, hogy az adott eszköz illesztőprogramját telepíteni kellene.

Az AirPrint szolgáltatást elsőként a Canon PIXMA termékcsalád három új modellje – a PIXMA MG8250, az MG6250 és az MG5350 – támogatja. Az időtakarékos és problémamentes felhasználói élmény érdekében az AirPrint nyomtatás a későbbiekben megjelenő Canon PIXMA tintasugaras nyomtatók többségében elérhető lesz.
Az AirPrint szolgáltatás az iOS 4.2-es vagy újabb verzióját futtató iPad, iPad 2, iPhone 3GS, iPhone 4 és a 3. generációs vagy újabb iPod touch készülékeken érhető el.

Az AirPrint szolgáltatás használatáról a Canon PIXMA nyomtatókon további információ a http://www.canon-europe.com/ oldalon található.

 

Vissza