Már több, mint 10 millió Samsung Galaxy S II talált gazdára

Kütyü Magazin - 2011. szeptember 26.

Világszerte immáron tízmillió darabot adott el a Samsung legnépszerűbb okostelefonjából, a kimagasló teljesítményéről ismert Samsung GALAXY S II-ből, megduplázva ezzel az első nyolc hét ötmilliós értékesítési darabszámát.

A Samsung GALAXY S II a Samsung okostelefonjainak zászlóshajója – egy alig 8,49 mm vastag, könnyű, kétmagos készülék, amely a ragyogó SuperAMOLED PLUS kijelzőt kiemelkedő teljesítménnyel és a világ leggyorsabban növekvő mobil operációs rendszerével, az Androiddal párosítja. Az okosmobil ezeken felül hozzáférést biztosít a négy Samsung Hubhoz is (Music, Game, Social, Readers), amelyek révén a felhasználók könnyedén elérhetik az őket érdeklő zenéket, játékokat, könyveket és közösségi szolgáltatásokat. 

„Áprilisi rajtja óta, azaz mindössze öt hónap alatt hatalmas népszerűségre tett szert a Samsung GALAXY S II a felhasználók körében szerte az egész világon. Az értékesítés terén elért sikerünk az élő bizonyítéka a Samsung okostelefonos szakértelmének” – mondta JK Shin, a Samsung mobil üzletágának elnöke és vezetője.

 

Vissza