Samsung Galaxy S II és Galaxy Tab 8.9 már LTE verzióban is

Kütyü Magazin - 2011. szeptember 1.

A Samsung bejelentette a Galaxy S II és Galaxy Tab 8.9 készülékeinek LTE-kompatibilis verzióját. A modellfrissítések legfőbb újdonsága a nagy sebességű, 4G hálózati kompatibilitás, de emellett mindkét készülék kétmagos, 1,5Ghz-es processzort is kapott.

Az LTE technológia akár 100Mbps elméleti letöltési sebességet és 50Mbps feltöltési sebességet tesz lehetővé, ami ötször nagyobb az elterjedt HSPA+ hálózatok által kínált feltöltési sebességnél. Mindez azt jelenti, hogy egy négyperces MP3 fájl 0,3 másodperc alatt letölthető, de egy teljes film is akár két percen belül a készülékeken van.

A továbbfejlesztett csatlakoztathatóság és nagyobb sávszélesség új lehetőségeket kínál mind a tartalomfejlesztők, mind a felhasználók számára, a közösségi játékok és videokonferenciák mellett a kiváló minőségű média streaming is zökkenőmentesen elérhető a készülékeken.

GALAXY S II LTE

Az Android 2.3-as Galaxy S II LTE processzorát a Samsung kétmagos, 1,5Ghz-es egységre cserélte. A kiemelkedő 3D-s grafikai teljesítmény révén a játékok és videók továbbra is zökkenőmentesen futnak a készülékeken, míg az olyan népszerű oldalak, mint a Google, a Yahoo és a YouTube még gyorsabban betöltődnek, hogy a felhasználók azonnal elérhessék a számukra szükséges információkat.

A korábbinál némileg nagyobb, 4,5 hüvelykes Super AMOLED Plus kijelző lenyűgöző látványt nyújt, a készülék 8 megapixeles HD kamerájával készített videók és képek is kristálytiszta, élénk színekben jelennek meg rajta. A Galaxy S II LTE Social, Game és Music Hub-okkal is rendelkezik, de a későbbiekben a Readers Hub is elérhető lesz a telefonon.

A Galaxy S II LTE WiFi-n keresztül akár nyolc különféle eszközhöz is csatlakoztatható, ami azt jelenti, hogy a rajta tárolt fájlok gyorsan és egyszerűen megoszthatók a notebookokkal, táblagépekkel vagy más okostelefonokkal is.

A készülék specifikációját megtekintheted az alábbi ikonra kattintva.

 

 

GALAXY Tab 8.9 LTE

A mindössze 8,6 mm vékonyságú, 455 grammos, kiválóan hordozható Galaxy Tab 8.9 LTE ideális megoldást jelent azoknak a modern felhasználóknak, akik útközben szeretnének kikapcsolódni, szórakozni, vagy dolgozni. A Galaxy Tab 8.9 LTE kiváló táblagép-élményt nyújt akár utazás közbeni e-mailezés, akár e-könyv olvasása esetén, miközben továbbra is könnyedén hordozható.

A Galaxy Tab 8.9 LTE specifikációját megtekintheted az alábbi ikonra kattintva.

 

 

Vissza