Különleges nyomtatásokhoz is használható az Epson új terméke

Kütyü Magazin - 2024. január 24.

Az Epson kifejezetten a promóciós termékekkel foglalkozó kisvállalkozások igényeire szabva alkotta meg legújabb, A4-es, síkágyas UV-nyomtatóját. A rendkívül kompakt és megfizethető SureColor V1000 szinte bármilyen kemény felületre képes nyomtatni, így sokoldalú megoldást nyújt a promóciós és személyre szabott termék előállításához.

A díjnyertes SureColor technológiájára épülő SC-V1000 nyomtató akár 70 milliméter vastagságú hordozófelületekre is tud nyomtatni, többek között akrilra, polikarbonátra, PVC-re, alumíniumra, fémre, poliészterre, habkartonra, sztirolra, fára és kőre is. Ezáltal a vállalkozások széles köre hasznosíthatja az eszközt, a kiskereskedelmi nyomdáktól és fotóstúdióktól kezdve a promóciós termékeket gyártó vállalkozásokon át a rendezvényszervező cégekig.

 

 

A hat CMYK színt, plusz fehér és lakkfestéket tartalmazó, integrált tintatartályokkal rendelkező eszköz pontos és részletes képet nyomtat, amelynek paraméterei egyszerűen testre szabhatók. A rendkívül kompakt alapterületű (699 mm x 699 mm) nyomtató könnyen elfér a legtöbb szabványos munkapadon és asztalon, és mivel nem rendelkezik nagy helyigénnyel, így a sarkokban vagy a fal mellett is elhelyezhető. 

 

 

Az SC-V1000-et úgy tervezték, hogy a kisvállalkozók számára is megfizethető legyen, emellett könnyen kezelhető és karbantartható megoldást nyújtson számukra. Utóbbi érdekében az automatikus tisztítórendszer az érintőképernyőn keresztül aktiválható, ezért az eszköz nem igény kézi karbantartást. A tinták cseréje is rendkívül egyszerű az Epson Replaceable Ink Pack System (RIPS) technológiájának köszönhetően. Az SC-V1000 alapfelszereltségéhez tartozik a beépített légszűrőrendszer és szagcsökkentő funkció is, ezáltal bármilyen térben biztonsággal elhelyezhető. Az eszköz wifi és USB csatlakozási lehetőséget is kínál, valamint három év garanciával rendelkezik. 

 

 

Az SC-V1000 2024 júniusától lesz elérhető az Epson viszonteladóinál egész Európában.

Vissza