Itt a Nokia Clarity Earbuds 2+

Kütyü Magazin - 2023. november 9.

A HMD, a Nokia telefonok és tartozékok gyártója bejelentette legújabb zajszűrős fülhallgatóját; a pink, lila és szürke színekben érkező Nokia Clarity Earbuds 2+-t. Az egyetlen töltéssel is akár 7 órán át tartó üzemidővel érkező fülhallgatóval bármikor a kezedbe veheted a zene irányítását, a zajszűrő funkció segítségével pedig kizárhatod a külvilág hangjait, hogy bármikor könnyen elmélyülhess a zenében.

A 60%-ban újrahasznosított műanyagok felhasználásával készült fülhallgatót útközben is bármikor feltöltheted, a töltőtokja pedig akár 35 órányi, aktív zajszűréssel megtámogatott hallgatási időt* biztosít. Ráadásul akkor sem kell kiesned a ritmusból, ha elromlik az idő: az IPX4-besorolású Nokia Clarity Earbuds 2+ vízálló, ezért bírni fogja az esőt és a legizzasztóbb edzéseket is.

Az otthon is könnyen javítható Nokia G42 5G színtriójához igazodva a Qualcomm S3 és Qualcomm aptX technológiával érkező fülhallgató pink, lila és szürke színekben lesz elérhető.


 

Alex Lambeek, a HMD tartozékokért felelős vezetője elmondta: „Annyira jó a hangzás, hogy még a dobhártyád is táncra perdül – a Nokia Clarity Earbuds 2+-t ráadásul telepakoltuk olyan funkciókkal, hogy hívás közben is tisztán halld, akivel beszélsz – és ő is ugyanilyen jól fog hallani téged.”

„Izgatottak vagyunk, hogy az új fülhallgató támogatja az aptX technológiánkat, hogy a felhasználók útközben is kiélvezhessék a páratlan hangminőséget, az akadásmentes játékot és a problémamentes csatlakozást.” – tette hozzá Mike Canevaro, a Qualcomm Technologies, Inc. marketingigazgatója.

Bye-bye, háttérzaj!

A duplamikrofonnak és a Qualcomm cVc-technológiával érkező, háttérzajt csökkentő környezeti zajszűrésnek köszönhetően a beszélgetőpartnereid végre téged hallgathatnak majd a szomszéd fűnyírója helyett – és a rossz hangminőségből fakadó félreértéseknek is búcsút mondhatsz.

 

Egyetlen ellenség sem fog meglepetést okozni

Kevesebb zaj, kevesebb akadás – hozd ki a legtöbbet a játékokból a késést minimálisra csökkentő Low Latency Mode és a kiváló hangminőséget biztosító aptX funkciókkal.

Egész nap számíthatsz rá

A Nokia Clarity Earbuds 2+ egyetlen töltéssel is akár 7 órás üzemidejének köszönhetően sosem kell kiesned a ritmusból, a 35 órányi használatot biztosító töltőtok segítségével pedig akár útközben is bármikor feltöltheted a fülhallgatód.*

Zökkenőmentes csatlakozás

A Google Fast Pair funkcióval egyszerűen, másodpercek alatt csatlakozhatsz a készülékedhez (elérhető az Android 6.0-val vagy az annál újabb verzióval futó eszközökön), a többpontos csatlakozással pedig akár két készülék között is könnyedén váltogathatsz.

Ár és elérhetőség

A Nokia Clarity Earbuds 2+ fülhallgató decemberben érkezik Magyarországra ráadás termékként, jutalmazva azokat a Nokia rajongókat, akik Nokia G42 5G készüléket vásárolnak december 1-31. között az akcióban résztvevő partnereknél.

___________________

*A fülhallgató egyetlen töltéssel is akár 7 óra üzemidőt biztosít, az akár 35 órányi használatot biztosító töltőtokkal pedig bármikor, akár útközben is feltöltheted. Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak, és az akkumulátor kapacitása idővel csökken.

Vissza