Ahol az 1500R görbület találkozik a gaming teljesítmény optimumával

Kütyü Magazin - 2023. szeptember 22.

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

A CQ27G2S/BK modell 1500R görbületű, nagy méretű, 27 hüvelykes kijelzőjével, 165 Hz frissítési rátájával magával ragadó QHD játékélményt nyújt az izgalmas és optimalizált elegyet kereső játékosok számára. A monitor szíve egy VA panel, amely magas, 3000:1 kontrasztarányt biztosít, így ez a gaming kijelző kiegyensúlyozott vászon a különböző játékműfajok, filmek és sok minden más számára, miközben kivételes ár mellett kiváló teljesítményt nyújt.

AOC GAMING CQ27G2S/BK: Ahol az 1500R görbület találkozik a gaming teljesítmény optimumával

 

Ívelt ragyogás, szabadjára engedett lehetőségek

A CQ27G2S/BK 1500R görbületű, magával ragadó VA panellel rendelkezik, olyan panorámás látómezővel, amely a felhasználót a vizuális tündöklés világába zárja. A lenyűgözően éles QHD (2560x1440) felbontás és a gyors, 165 Hz frissítési ráta révén a játékosok ultra-zökkenőmentes játékélményt élvezhetnek. A monitor 4 ms GtG (Grey to Grey) válaszideje és villámgyors 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time) ideje biztosítja, hogy minden mozdulat páratlan tisztasággal jelenjen meg, függetlenül attól, hogy a játékosok világos, nyitott világú játékokat fedeznek-e fel, vagy sötét, szűk sarkokban vívnak-e csatákat.

A tökéletes egyensúly: QHD, 165 Hz, 4 ms GtG és 1500R görbület

 

Gazdag színek, finom görbület, nagyfokú sokoldalúság

A felhasználók a HDR10 támogatás ragyogásában fürdőzhetnek, mivel a CQ27G2S/BK dinamikus színskálával és 3000:1 kontrasztaránnyal festi meg a jeleneteket. Az élethű látvány valóban magával ragadja a játékosokat, az árnyékok és a kiemelt részletek szinte leugranak a képernyőről és magával ragadó élményt nyújtanak. Az Adaptive-Sync technológia kiküszöböli a képernyő szakadozását, így az intenzív játékpillanatok alatt is megmarad a gördülékenység.

A kivételes, 99%-os sRGB lefedettséggel rendelkező CQ27G2S/BK a játékon túl is számos más lehetőséget kínál. Hihetetlen színskála lefedettsége nemcsak a játékkalandokat emeli új szintre, hanem kiváló színpontosságával a grafikai projekteket is támogatja. A monitor alacsony bemeneti késleltetése biztosítja, hogy a felhasználók cselekedetei azonnal képernyőn megjelenő reakciókká váljanak, ami egyértelmű versenyelőnyt biztosít.

 

A minden játékhoz és a mindennapi feladatokhoz sokoldalúan használható CQ27G2S/BK modell ergonomikus lábazattal van ellátva, amely magasság-, dőlés- és forgatási állíthatóságot kínál, így a felhasználók a maximális kényelem érdekében testre szabhatják beállításaikat. Akár maratoni játékmenetről van szó, akár hosszadalmas munkafeladatokról, a monitor alkalmazkodik a felhasználó igényeihez.

 

A késő esti órákig tartó játékmenetek során a monitor Flicker-Free technológiája és a Low Blue Light módja hozzájárul a szem terhelésének csökkentéséhez, biztosítva ezáltal a felhasználó jóllétének folyamatos prioritását. A monitor OSD-je számos, a játékhoz kapcsolódó funkciót is tartalmaz, például a Shadow Controlt, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy beállítsák az árnyékszinteket a gyengén megvilágított jelenetekben való jobb láthatóság érdekében, vagy fordítva. A célkereszt-ráhelyezés (Dial Point) lehetővé teszi a játékosok számára a pontos célzást olyan FPS-játékokban, ahol hiányzik a célkereszt. Az OSD-funkciók az AOC G-Menu szoftver segítségével is beállíthatók.

Az AOC GAMING CQ27G2S/BK modell 2023. szeptember végétől lesz elérhető 249 € ajánlott fogyasztói áron.

__________________________

*IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2023 Q1

Kulcsszavak: AGON by AOC, monitor
Vissza