Mutasd meg, mit tudsz!

Kütyü Magazin - 2023. szeptember 20.

A Samsung egy különleges képzési programot indít, amely a gamereket támogatja készségeik fejlesztésében – függetlenül attól, hogy kezdők vagy professzionális játékosok. Az idén indított Gaming ajánlatok oldalon elérhető Mutasd meg, mit tudsz! felületen és a Samsung YouTube-csatornáján elismert gamerek és népszerű tartalomgyártók látják el tanácsokkal a felhasználókat, akik továbbá exkluzív betekintést nyerhetnek az új termékek palettájára.

A felhasználók a legprofibb játékosok és tartalomgyártók meglátásait és szakértői iránymutatásait sajátíthatják el a Samsung „Mutasd meg, mit tudsz!” globális felületén és a vállalat nemzetközi YouTube-csatornáján. A felületen interaktív tréningekhez csatlakozhatnak a résztvevők, emellett pedig videós workshopok, oktatóanyagok és további gaming tartalmak támogatják őket abban, hogy még jobb játékosokká válhassanak. A kezdeményezés részeként a legújabb Samsung-készülékeket és a vállalat gaming technológiára irányuló fejlesztéseit is megtekinthetik az oldal látogatói.

A nemzetközi gaming felületen elérhető Level Up Gamer képzés szekcióban a gamerek olyan trükköket, tippeket és titkos megoldásokat leshetnek el, amelyekkel győzedelmeskedhetnek minden ellenség felett a Diablo Immortalban vagy megtudhatják, miként fejlődhetnek a World of Warcraft-ban.

A Level Up minden gamer számára videojátékok széles választékát kínálja okostelefonokon, asztali számítógépeken és konzolokon egyaránt, legyen szó alkalmi vagy a legelhivatottabb játékosokról.

„A Samsung célja, hogy minden olyan eszközt és tudást a felhasználók kezébe adjon, amellyel még élvezetesebbé válik számukra a játékélmény. A Gamer képzés Európa-szerte rengeteg embernek segíthet abban, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki magukból és még jobban elmerüljenek a virtuális világokban – mondta Benjamin Braun, a Samsung európai marketingvezetője. – Nagy örömünkre szolgál, hogy fantasztikus trénerekkel és tartalomgyártókkal dolgozhatunk együtt, többek között Randolph-fal is. Az Activision Blizzard partnersége kiemelt jelentőségű számunkra, hiszen közös célunk, hogy a feltörekvő gamerek új generációját felkaroljuk és ösztönözzük. A Mutasd meg, mit tudsz! program bárki számára elérhetővé teszi és segít részesévé válni a gaming világnak és közösségnek, és olyan tudással vértezi fel a felhasználókat, amellyel megalapozott döntéseket hozhatnak a játékhoz szükséges technológiával kapcsolatban. A gaming így hosszú távon egyre fontosabb részévé válhat az európai kultúrának.”

 

 

A Level Up szekcióban az alábbi professzionális gamerek és tartalomgyártók tartalmai segíthetnek a felhasználóknak:

– QueenE: gyakorlott, szórakoztató, az Overwatch 2 szakértője. Az Egyesült Királyságban élő svéd streamer híres lényeglátó megjegyzéseiről és ötletes tanácsairól. A 2018-as Overwatch World Cup svéd csapatát vezette, az IeSF Starcraft 2 világbajnokságon harmadik helyen végzett (női szekcióban).

AnnaCakeLIVE: elkötelezett, népszerű Twitch-streamer. Sziporkázó személyiségével és virtuóz játékával a Diabloban elbűvöli a nézőket. Jelenleg Frankfurtban, Németországban él.

LittleMoTAC: Jelenleg is aktív Overwatch 2 streamer, a sokszínűség és befogadás lelkes szószólója, a gaming világ változatosságért és kiegyensúlyozottabb ábrázolásért küzd.

Rage Darling: Karizmatikus World of Warcraft tartalomgyártó, aki szenvedélyesen, nagytudással és befogadó megközelítésével magával ragadó és lelkesítő élményt nyújt.

Azok, akik gaming felszerelésük tökéletesítésére törekszenek, a Gamer képzés hardverszekciójában kaphatnak tanácsot, legyen szó például a legmegfelelőbb gaming tévé megkereséséről, az asztali számítógép személyre szabásáról, a videókártyák cseréjéről vagy a legjobb SSD-kártya felfedezéséről. A felület minden felhasználót releváns információkkal lát el egyaránt a számítógépes vagy konzolos videójátékok esetében.

A szekció hardverszakértője Alex Brooks a TechFlow-tól, a vérbeli tech-ínyenc, aki aprólékos beszámolóiról és informatív oktatóanyagairól híres, ezt többek között 460 ezres közösségi követőtábora is bizonyítja.

A Gamer képzéssel, a vállalat azt a szellemiséget képviseli, hogy nincs egyetlen meghatározható gamertípus, hanem egy sokszínű, pezsgő és folyamatosan növekvő közösség formálódik. A Samsung ezért olyan eszközöket fejlesztett ki, amelyekkel minden gamer személyre szabhatja felszerelését ízlésének és igényeinek megfelelően, hogy valóban lehengerlő élményben lehessen része.

A Samsung gaming stratégiáját többek között az alábbi Samsung-készülékek tükrözik 

– Odyssey OLED G9 monitor: a készülék a vállalat történetének első DQHD felbontású, 32:9 képarányú OLED képernyőjével rendelkezik. A Neo Quantum Processzor Pro lenyűgöző részletességű képminőséget biztosít, mesterséges intelligencia használatával pedig kielemzi, hogy a kép mely része igényel feljavítást. 

– Galaxy S23 Ultra okostelefon: a készülék a piac egyik leggyorsabb processzorával, a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chippel felszerelt. Az okostelefon 928,1 GB méretű tárhellyel, és akár 25 órás akkumulátorkapacitással rendelkezik LTE és Wi-Fi lejátszás esetén.

– 65 colos Neo QLED 4K HDR Smart TV: a készülék Quantum Matrix technológiája mini LED-ekkel hihetetlenül tűéles képet biztosít. A Neural Quantum 4K processzor pedig mesterséges intelligenciát és 20 neurális hálózatot használ a hang, a fényerő, a színek és az élesség optimalizálásáért.

Vissza